Milyen pálya lenne való egy életképtelen, szociális fóbiás embernek? Amivel jól is lehet keresni?
Figyelt kérdés
Kapcsolatteremtésre alkalmatlan vagyok. 20 éves vagyok, de soha nem voltak még barátaim.
Önállótlan vagyok. Olyan vagyok, mint egy robot. Ha valamit mondanak, azt megcsinálom, de magamtól nem találom fel magam. És nem tudok nemet mondani, emiatt könnyen kihasználnak. Nem okoz gondot elvégezni egy egyetemet, de a munkaerôpiacon már nem tudnám eladni magam.
2020. aug. 29. 03:40
11/16 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit a 9-esen kívül, most nyitottam meg a kérdést ebben a percben
2020. aug. 29. 12:28
12/16 anonim válasza:
A szociális fóbia egy betegség, amit kezelni kell.
13/16 anonim válasza:
Akkor max. könyvelő, programozó. Ezek a munkák amik távol tartanak másoktól és diploma sem árt mellé.
14/16 anonim válasza:
Kérdező, mielőtt elkezdenéd az egyetemet, próbáld meg kezeltetni magad, mert nagyon balul sülhet el az egész. Én is szociális fóbiával küzködtem 20 évesen, elkezdődött az egyetem, és szorongtam, rettegtem, tanárok szivattak, rengeteg ember egyszerre, ott is hagytam rövidesen az egészet.
15/16 anonim válasza:
Én is ilyen voltam.Nulla barátok,folyamatos szorongás,életképtelenség.Folyton azt éreztették,hogy senki nem lesz belőlem,szüleim sem bíztattak soha,sőt pár jóakaró előszeretettel ajánlotta a gyári munkákat.Még szerencse,hogy nem hagytam magam.Ma ott tartok,hogy végzős joghallgató leszek,az eredményeim 4-es,5-s között vannak,szereztem ismeretségeket,a gyakorlatom során is elégedettek voltak velem.Bőven van még hova fejlődnöm,mert sokkal többet is elérhettem volna már,de jobb,ha tudod,hogy minden csak akaraterő és gondolkodás kérdése.Tapasztalatból mondom,hogy soha ne add fel,és ne azoknak adj a véleményére,akik csak lehúznak! Egyetemen alapból egy kicsit műveltebb a közösség,hidd el,ott sokkal könnyebben szerezhetsz barátokat,mint gimiben.Ne törődj bele a félelmeidbe,mert ha nem is tudsz teljesen megváltozni,de sokat fejlődhetsz.Nagyon-nagyon sokat.Sok sikert és soha ne add fel!:)
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. aug. 31. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!