Külföldön lehetséges normálisabb munkát találni, ha nem beszélem túl jól az angolt?
Figyelt kérdés
Konkrétabban Hollandiáról lenne szó.
Még nem költöztem ki, csak van egy ilyen gondolatom, hogy a jövőben jó lenne, mert a párom holland, és ő ott szeretne inkább élni.
Van egy középfokú nyelvvizsgám, a nyelvtannal sincs különösebben baj, írásban teljesen jól elboldogulok, de szóban sokkal nehezebb nekem, nehezen értem meg, ha valaki pl. hadar, vagy nem artikulál rendesen, a szókincsemen is bőven lenne még mit fejleszteni.
Mezőgazdasági diplomám van.
Esetleg akinek van tapasztalata külfölddel, akár Hollandia, akár más ország, mennyire reménytelen a helyzetem? Nagyon nagyok az elvárások?
Nincsenek nagy igényeim, akár valami eladói munka is jó lehetne, vagy valami adminisztráció, de azért takarítani pl. nem szeretnék.
2020. aug. 27. 13:36
1/3 anonim válasza:
Folyékony angollal sem könnyű holland nyelv nélkül (sok expat cégen belül megy át, így nem kell munkát keresniük), így viszont szerintem nem sok esélyed van, már nem az a piac van, mint 10-15 éve. Mondjuk ha a párod holland, az jelentősen megkönnyíti a helyzetet, de mindenképp gyúrj rá jobban a nyelvre, mielőtt bárhová indulnál.
3/3 anonim válasza:
Ha nem beszéled a nyelvet, akkor a tipikus szar minmálbéres munkát kapod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!