Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 11 hónapi munkanélküliség az sok?

11 hónapi munkanélküliség az sok?

Figyelt kérdés
Mióta ott kellet hagynom a sulit ami egy 2 éves szakma lett volna de érettségis de sajnos nem sikerült ezért ki kellett lépnünk, azóta keresek intenzíven munkàt de egyszerűen senki nem hív vissza, pedig sok állásta jelentkeztem, olyanra is ahol egy kis esélyem is lehetne, önélerajzom fényképes és megpróbáltam vonzót csinálni. De semmi 11 hónapja. Már kezdek megbolondulni itthon. Sajnos egy tré szakmám van ami nem ér semmit (szakmunka). Tapasztalatom csak árufeltöltés meg csomagolág van de az utóbbi csak 3 nap volt azt meg nem mondthatom nekik, mert amiatt nem vennének fel. Árufeltöltést meg a hátamra nem kívánnám már, sok vevő hülyeségei. Nagyon el vagyok keseredve, családnak is kevéske pénze van de valahogy megèlünk. Most beütött a vírus és jó pár hónapig amiatt nem találtam semmit. Legtöbbször mindig az jön, hogy "nézze a telefonját majd értesítünk"! Persze egész nap néztem azt semmi. Más is volt így ilyen sokáig munkanélküli? Főleg a pénzhiány miatt estem depresszióba, magamra nem tudok költeni olyanokat amik tényleg kellenek mint telefon, laptop. 11 hónap nekem sok főleg, hogy egész napokat ágyban töltök vagy a gépnél állásokat keresve. Holnap elvileg lenne egy interjúm de félel, hogy megint lemondom mert félek belevágni az ismeretlenbe. 22L

2020. aug. 26. 05:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Annyira nem vagyok fiatal, 40 múltam, de azért még nem temetném magam.

Jelenleg a tanuláson gondolkodom, hogy mit lehetne, amivel el is lehetne helyezkedni és nem túl drága. Munkaügyibe hiába jelentkeztem, az év elején induló tanfolyamokhoz nem voltam elég hátrányos helyzetű.

2020. aug. 26. 13:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Január óta vagyok otthon. Február még jó volt, hívtak és voltak interjúk. Majd jött a covid és 3-4 hónapig max 1 skípe interjúm volt. június óta volt 1-1 interjúm. Most a szabadságolások miatt gondolom, hogy megcsappant, a szeptemberben bizakodó vagyok.
2020. aug. 26. 13:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok.

Emlékszem, amikor 12-13 ban tetőzött itthon a válság és pont akkor voltam pályakezdő. Sokkal rosszabb volt akkor, alig volt munka. Call centerbe sem vettek fel még a klasszikus csoportos interjúk voltak. Aztán részmunkaidőre felvettek valahová, szóval annyira ne temesd magad.

2020. aug. 26. 13:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Hogy tetőzött volna 12-13-ban a válság? Rég túl voltunk már rajta.

2008-2009-ben, na akkor tetőzött. Volt olyan állásinterjú, ahol mondta a csávó hogy ők is meglepődtek, mert egy embert kerestek, erre 70-en jelentkeztek, ilyet még nem láttak.

2020. aug. 26. 20:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem. Itthon nagyon elhuzodott. Nekem meg pont azt mondtak, hogy nem tudjak mi lesz stb
2020. aug. 26. 21:34
 16/16 anonim válasza:
Elég sok. Ne mondj le egy interjút se mert akkor 100 hónap múlva is itt tartasz majd. Menj és legyél meggyőző!
2020. aug. 27. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!