Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mi értelme van...

Szerintetek mi értelme van dolgozni alkalmazottként?

Figyelt kérdés

Kevés a fizetés nem mehet az ember akkor szabadságra amikor akar napi 8-10 órát kell dolgozni és semmire sem jut már hó végére pénz. Tehát nagyobb százalekban a fizetesek 250 ezernel megállnak Pesten amire meg egy hasznalt kocsit es tobb ev gyujtes utan lehet csak venni hat meg lakast vagy hazat. Egyszeruen nem ertem hogy en is alkalmazottkent dolgozok de eletemben nem jartam kulfoldon nyaralni mert hiaba sporolok az elelmiszer arak is az egekbe vannak. Szuloknel lakok panel lakasban es olyan szuk es kicsi hogy normalis nyugodt eletem sincsen. Tehat hogyan lehet ebbol kitorni esetleg vallalkozast alapitani es hozza indulo toket szerezni hogy ne kelljen eletem vegeig szenvedni mert annak semmi ertelme vagyis en nem latom annak ertelmet hogyha egy sajat lakasra valot nem lehet osszekaparni 10 ev alatt sem hitel nelkul.

27/f

2020. aug. 22. 20:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Ez szép és jó, csak sajnos az akkori helyzetnek köze sincs a maihoz"

Mint írtam, nem mindenki alá tolják oda az ingatlant és mást sem.

Ennek mi köze van ahhoz, hogy 1986-ot, vagy 2020-at írunk? Akkor is és most is tenni kell magunkért. Ennyi.

2020. aug. 24. 05:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért az nem mindegy, hogy egymisit nem tolnak alád vagy 60at.
2020. aug. 24. 06:08
 13/14 anonim ***** válasza:
#11: Igazad van, ennyi ésszel semmi...
2020. aug. 24. 07:06
 14/14 anonim ***** válasza:
11: OK, boomer.
2020. aug. 24. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!