Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nettó 150-160-as fizu egy...

Nettó 150-160-as fizu egy szolid irodai munkáért Pesten kevés vagy teljesen reális bér?

Figyelt kérdés

Vannak akik azt mondják erre egy takarító egy segédmunkás egy árufeltöltő se megy el ennyiért. Akkor egy egyetemet végzett valaki még ha csak szolid irodai munkára is, ne menjen el ennyiért.

Mások azt mondják diploma ide vagy oda egy semmi extrát (nyelv, jog, IT) nem igénylő papírtologatós állásra ennyi a fizu még Pesten is. Nem több. Még így is százak jelentkeznek egy ilyen állásra-mert igazából nem kell hozzá semmi, irodai meló mégse szalag mellett állnak.

Hol az igazság? (én már eldöntöttem melyik tábornak adok igazat)

2020. aug. 22. 14:37
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

8 óra és egy műszak? szolid az mit takar?

Szerintem marha kevés, legalább 200 nettó.

én felsőképzéses melót végzek 3 műszakban, és kapok 160at, szóval is marha siralmas. 300 kéne legalább.

2020. aug. 22. 14:49
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Úgy tünik hogy az irodai munka amiről írsz kérdező, érettségis szintre van belőve tehát teljesen reális ekkora fizetés érte.

Ugyanakkor Budapesten nagyon sok lehetőség van főleg piacképes diplomával nem hiszem hogy érdemes lenne hosszabb ideig ilyen helyen dolgozni, csak addig amig nincs jobb.

Ennyit vidéken is megkapsz kisvárosban irodai munkára.

2020. aug. 22. 14:55
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Akkor érdemes lehet ennyiért vállalni, ha -és ez viccesen fog hangzani- anyagilag megengedheted magadnak, hogy kevés pénzért dolgozzál. Ha ennyiért bevállalod, akkor nyilván már van egy tehermentes lakásod, és vaskos milliók a számládon, amennyiből a gyerekeidet majdan el tudod indítani az életben.

Ha meg nincs semmid, ennyiért azért nem érdemes dolgozni, mert gyakorlatilag a nullán fogsz egyensúlyozni és onnan nagyon könnyű mínuszba kerülni, mert ennyiből se megtakarításod nem lesz, egzisztenciáról meg ne is beszéljünk.

2020. aug. 22. 15:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden irodai munkát diplomások végeznek. Szerintem kevés a 160, de látod a tanárok se gyújtottak még fel a várost. Gondolom nincs pénzük gyufára. De a leírt munkához elég egy érettségi is.
2020. aug. 22. 15:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Faxt se érdekli, kívülállóként mi a véleményed a diplomás munkakörökről.
2020. aug. 22. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha a megélhetést nézzük, akkor persze, hogy kevés.

Ha viszont azt, hogy valszeg még ennyiért is tolonganak...

2020. aug. 22. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

4)

Ott a pont

Ismeres recepcios, arufeltolto, call centeres diplomast 200 alatti fizetessel.

2020. aug. 22. 18:24
 8/9 A kérdező kommentje:

"Ha a megélhetést nézzük, akkor persze, hogy kevés.

Ha viszont azt, hogy valszeg még ennyiért is tolonganak..."

Épp ezért szögeztem le már az elején: ne azt nézzük mit lehet kezdeni ennyi pénzből (semmit-éhen halni de csak lassan...) hanem azt hogy MÁS cégek adnának-e ezért a munkáért ilyen paraméterekkel többet.

Vagy az a képlet hogy diploma ide vagy oda Pest ide vagy oda, nettó 150-160-nálk többet egy cég se adna erre-minek is tenné.

Így is százak jelentkeznek egy ilyen melóra.

Csoda hogy ennyit is ad. Ha 120-a adna azért is jönnének.

2020. aug. 22. 18:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szedjenek belépő díjat.
2020. aug. 22. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!