Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem szeretek dolgozni vagy mi ez?

Nem szeretek dolgozni vagy mi ez?

Figyelt kérdés

Utolsó éves egyetemista leszek gazdasági szakon, első évtől kezdve dolgozom gyakornokként (ez a 2. cég ahol vagyok,azon belül is több pozícióban voltam már,pénzügy,értélesítés,marketing)

Katasztrófálisan utálom az irodai létet. Nem tudok csapatban dolgozni,kiborít,hogy egész héten egy excel mellett kell ülni,jópofizni a többi gyakornokkal,alkalmazottakkal,akiket ha tehetném messzire elkerülnék.

Apukám anno szintén egyetem első évétől dolgozott,szintén gazdasági terület,multi. Ő imádta/imádja, elég magas vezető poziba jutott el a hosszú évek során.

Anyukám kreatívabb típus,újságíró,tolmács. Én is kreatívabb személyiség vagyok,nem egy vers/meseíró pályázatot nyertem gyerekk/kamaszkoromban. Imádok alkotni,csendben magamban tervezni dolgokat. Szeretem a nyelveket,hamar megtanulom őket(3 nyelven beszélek,egyet magamtól itthon tanultam).

Apukám adta ki a parancsot anno gimi után hogy csakis gazdaságibszakra mehetek...és itt tartok most...utálom,sőt gyűlölöm amit csinálok. Most már nyilván befejezem az egyetemet muszáj is,az egyébként nem rossz,hiszen sok barátom lett,kialakult egy rendszer,viszont alig 1-2 tárgyat szeretek. A ygakornokságot ,az irodai multis közeget pedig egyenesen gyűlölöm,hkgy egész nyáron bejártam dolgozni egy helyre ahol mindent utálok. Nem magával a hellyel van a gond szerintem,hiszen voltam már máshol ahol szintén ezt éreztem,hanem azzal hogy olyasmivel kell foglalkozonom amit az egész szervezetem elutasít.

Most eléggé wlgondolkodtam,hkgy mi lesz így velem,hiszen ha diploma után egy excel mellett kell megöregednem egy irodában,abba én biztos belehalok.

Mit javasoltok? Bármi ötletet szívesen fogadok:(

22L

2020. aug. 22. 12:37
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia!

Ugyan én nem járok egyetemre, de remélem azért elolvasod :)

A helyedben végigcsinálnám az egyetemet, valahogy kibírnám a végéig a mostani munkahelyen. Majd miután megvan a végzettség, kipróbálnék valamilyen más munkát a gazdasági területen belül. Ha esetleg ez sem, akkor próbálj ki valami teljesen mást talán :D

Az életben szabad döntéseid vannak! ;)

2020. szept. 2. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!