Sem dolgozni, sem tanulni nem szeretek, semmihez sem értek, de a pénzt, a jó életet szeretem. Valami ötlet?
" alakulóban lévő kockahasam...
csak enm fogok tan apkolni amugy sem iagazn emelhetek mert kb 17 éve volt egy műtétem "
Amikor a kockahasadat "készíted", alakítod, akkor nem zavar a műtét? :-)
Szóval egyszerűen büdös a munka...
Szedj fel egy idősebb pénzes nőt és tartasd el magad vele.
Ha erre nem vagy hajlandó, akkor meg szedd össze magad és dolgozz... Lehet, hogy most"jó fejnek" tartod magad, meg "menő dumád van" , stb, de hosszútávon ez nem lesz elég... Főleg, ha már "kiöregszel" a szakmából... :-)
"akkor mélységesen sajnálom a szüleidet, hogy ilyen semmirekellő gyerekük van"
Én nem sajnálom a kérdező szüleit - ugyanis Ők nevelték ilyenné... :-(
Amúgy én is remélem, csak trollkodik a kérdező...
Nem trollkodom. Kitűnő nevelést kaptam, rendes emebrek a szüleim, de én nem rájuk ütöttem.
Amikor a kockahasam készítem az más mert annyit eddzek és úgy, hogy jól essen :D Az arupakolás meg akármiylen nehéz emelni kell...stb :D Eddzés egészséges, a m űtétem sem bánja.A Portol meg allergiás leszek hapcizok, mosatlanoktól undorodom zsóval ilyen konyha vagy ilyesmi szóba sem jöhet, a kosztól is undorodom meg hapcizom isa portól szóval építkezés is kilőve, bizonyítványból sincs túl sok de vmi nekem való állás kéne.
A Valóvilág nem az én világom, mert mindent vesz a kamera az egy fertő :D
Kdves vagyis kevésbé kedves utoló! Ugyanezt a tanácsot tanácsolom neked! Menjél nyugodtan és feküdj a vonatsínre, hiszen te sem vagy társadalmunk hasznos tagja ugyanis még arra sem tanítottak mega szüleid, hogy segíts másoknak és normálisan válaszolj a kérdésre! Ment a piros, egyedül neked, hülye idióta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!