Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szereted annyira a munkádat,ho...

Szereted annyira a munkádat,hogy ha nyernél a lottón akkor is tovább dolgoznál csupán az élvezetért?

Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Igen,akkor csak igazán,most a fizu nem túl sok,de a munka kényelmes és hozzám passzoló.

Szeretem a lakásom,de munka nélkül megőrülnék otthon.

2020. máj. 17. 11:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy
2020. máj. 17. 11:42
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Valószínűleg igen, csak sokkal kevésbé stresszelnék a dolgokon, mert nem igazán lenne tétje. Lehet, hogy csökkentett óraszámra váltanék.

Az ideális az lenne, ha jönne egy olyan vállalkozás ötlet, amit meg tudok valósítani, akár úgy, hogy sok idő, amíg felépítem - nem aggódnék azon, hogy mikorra lesz végre bevétel, hiszen nem szorulnék rá. Rövid ideig szeretem a semmittevést, de hosszabb távon nem bírnék tétlenül ülni. Bár elég sok alkotó, kreatív tevékenység van, amivel le tudnám magam kötni (barkács dolgok), szóval nem unatkoznék (lenne pénzem szerszámokat, gépeket venni, illetve időm ezzel foglalkozni)

2020. máj. 17. 11:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy dolgoznék tovább. Építsem más várárt egy életen keresztül, akkor is ha nem muszáj. Most muszáj melózni, mert különben költözhetek az utcára... nem érzem, hogy lenne választási lehetőségem.
2020. máj. 17. 11:53
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
én is valószínűleg dolgoznék tovább. ahogy az első is írja, nálam is a fizetés nem kiemelkedő, de rugalmas és kényelmes munkahelyem van, amit szeretek csinálni.
2020. máj. 17. 12:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyen semmiképpen sem.

Alapból álmom a részleges önfenntartás, azzal foglalkoznék.

Nekem vannak érdeklődési köreim, hobbijaim és nem szeretem, ha más mondja meg, mit csinálok. Ahogy azt se, ha rendszeresen be kell járni valahova.

Lenne pár állatom, veteményesem, esetleg kipróbálnám a méhészetet. Ezen kívül, ha maradna idő és energia, akkor kreatív hobbik.

Nem vonz az utazás, de évente egyszer, maximum kétszer lehet ellátogatnék valami szép helyre!

2020. máj. 17. 12:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyűlölöm a munkámat. Amint kézhez kaptam a nyereményt már be se mennék.
2020. máj. 17. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg még jó ideig igen.
2020. máj. 17. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de az biztos hogy a 8 helyett 6 órára csökkenteném a napi munkaidőmet. Most se a munka hosszával van bajom, de utazással együtt túl soknak érzem. Így akkor összesen lenne napi 8 óra, utazással együtt. Úgy már príma lenne.
2020. máj. 19. 08:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!