Munka szempontjából melyik a legjobb multi?
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül és elsősorban a fizetésre gondolok, inkább arra ahogy hozzáállnak a dolgozóihoz, a munkakörülmények szempontjából melyiknél érdemes jelentkezni?2010. aug. 5. 09:17
1/7 anonim válasza:
Szerintem ezt pont azért nem lehet megmondani, mert multi. Attól függ, a közvetlen főnököd milyen.
3/7 anonim válasza:
Egyik rosszabb mint a másik! Az összeset ki kellene tenni az országból! Tudom, most fognak 146-an leoltani, hogy akkor ki adna munkát nekünk...
5/7 anonim válasza:
Hát, lehet, ha a sok multi nem ölné meg a kisvállalkozókat, akár én is adhatnék munkát, mert egyáltalán érdemes lenne elgondolkodni valami vállalkozáson.
6/7 anonim válasza:
Eddig a National Instruments-t csak dícsérték nekem.
7/7 anonim válasza:
" Hát, lehet, ha a sok multi nem ölné
meg a kisvállalkozókat, akár én is
adhatnék munkát"
Kössz nem kell. A multi sokkal jobb. Nem is értem mi a baja bárkinek velük? Korrekt fizu, teljesen hivatalosan bejelentve.
Kisvallalat? Rossz fizu, az is feketén, sokkal több meló, rugalmatlan stbstb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!