Mit mondanátok erre állásinterjún?
Egy könyvelési gyakornoki állásinterjúra megyek pénteken.
Soha nem tudom megfogalmazni,miért is szeretem a könyvelést. Soha nem jut eszembe semmi és lefagyok,ha erre kell válaszolni,pedig szeretem...de nem tudom elmondani miért is.
Esetleg valaki segítene? Ti mit mondanátok erre a kérdésre?
Ez tipikusan az a kérdés amire a legtöbben valamilyen kicicomázott bullshit választ mond, mert kb. az az elvárt...
Mond azt, hogy érdekel a gazdaság, a pénzügyek és mindig is szeretted a számok világát és minden vágyad, hogy ezt a való életben is kamatoztasd és alig várod az ezzel kapcsolatos kihívásokat. Azt is hozzá teheted, hogy úgy gondolod ez a pozíció segítene ebben...
Köszönöm!
Egyszerűen érdekel a téma,szerettem csinálni az ezzel kapcsolatos feladatokat az egyetemen.
De soha nem tudom ilyen profin megfogalmazni egy vezetőnek vagy hr-esnek. Mondtam már hogy szeretem,majd megkérdezik,hkgy konkrétan mit szeretek benne.:D és itt mindig lefagyok.:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!