Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan kel reklamálni az...

Hogyan kel reklamálni az ebaynek???

Figyelt kérdés
rendeltem valamit az internetről az ebayról és a pasa még csak fel sem adta ráírok és semmi vissza se ír még kedden rendeltem múlt hét kedden Dániából mit tegyek ???? Vagy már feladta így jön ki-e belinkelem !!!
2020. aug. 10. 10:41
 1/10 A kérdező kommentje:
[link] ez ugye ezt a kettőt és hiába írok rá még csak nem is válaszol kérlek szépen mit tegyek??
2020. aug. 10. 10:45
 2/10 A kérdező kommentje:
[link] ez az az ember Dánia mi van ha meghalt lehet ilyen?? ,
2020. aug. 10. 10:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, várj még. Van egy határidő, ami alatt meg kell érkezzen. Ezt a rendeléskor kiírja. Lehet feladta, csak elfelejtette benyomni. Ha nem érkezik meg a hataridőig, először írj az eladónak. Ha nem válaszol, egy ügyet (case) kell nyitni és ott felszólítani, hogy kéred vissza a pénzed. Ha erre se reagál, akkor kérheted az ebay segítségét. Mint egy bíróság, meghallgatják mindkét fél álláspontját és bizonyítékot kérnek, például, küldeményazonosítót, amin látszik, hogy feladta. Ha nem tud ilyet felmutatni, akkor az ebay visszaveszi tőle a pénzed.
2020. aug. 10. 11:00
 4/10 A kérdező kommentje:
aha szóval lehet hogy nem nyomta meg a gombot??
2020. aug. 10. 11:08
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen hogy ilyen rendes vagy jól elmagyaráztad ,de mi van ha történt vele valami ?? az eladóval??
2020. aug. 10. 11:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Te tényleg ilyen ezer forintos szarokon ugrálsz már 20 kérdés óta?
2020. aug. 10. 11:39
 7/10 A kérdező kommentje:
eeč nem csak várom azt a csomagot és azért kiváncsi vagyok mi lett az eladóval
2020. aug. 10. 11:42
 8/10 anonim ***** válasza:
És gondolod, hogy ha feleszed még ezt a kérdést százszor, akkor gyorsabban ideér?
2020. aug. 10. 12:12
 9/10 A kérdező kommentje:
nem tette fel szászor egy normális választ vártam kedves első válaszoló jól leírta
2020. aug. 10. 12:16
 10/10 A kérdező kommentje:
hát visszaírt az eladó mert lictáltam temékre hogy regaálni is fog és képzeljétek nem küldi el a terméket hiheteln te
2020. aug. 11. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!