Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mikor valaki megírja itt hogy...

Mikor valaki megírja itt hogy nettó 450 ezret keres egy gyárban havonta, akkor akik ezt nem hiszik el ők munkanélküliek vagy minimálbéresék?

Figyelt kérdés
Esetleg közmunkások?
2020. aug. 5. 18:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%
Jaj már megint te? Hát ez nem igaz, húzz vissza a sorra aztán nyomkodd a gépeket, és álmodozz tovább a 450-es fizuról.
2020. aug. 5. 20:04
 12/26 anonim ***** válasza:
89%
De ha igaz, akkor ott ne hagyd😄
2020. aug. 5. 20:04
 13/26 A kérdező kommentje:
11-es te almodozhatsz róla :) inkább az a bajod hogy nem keresel annyit
2020. aug. 5. 20:05
 14/26 anonim ***** válasza:
97%

Drága Kérdező, nálam ezzel nem nyersz semmit, mert én irodában ennek majdnem a dupláját keresem meg, műszakolás nélkül.

Tudod, múltkor én dörgöltem az orrod a saját piszkodba, levezetve, hogy miért fasság, amiről irkálsz. El is hordtad magad, mert már nem tudtál mit kikínlódni magadból. Arra alig voltál hajlandó, hogy országrészt megnevezz, ahol ez a csodálatos és szupertitkos gyár van. Úgyhogy a következő ilyen provokatív kérdésedet jelenteni is fogom.

2020. aug. 5. 20:10
 15/26 A kérdező kommentje:
Jelentsd kit érdekel.:) Ez csak számodra provokatív, mert irigy vagy semmi másról nincs itt szó. Azt gondolod, hogy a béreket te határozod meg pedig nem.:) Ha valóban az irodában majdnem dupláját keresed (amit ennyi ésszel nehezen hiszek) akkor lehetne annyi gógyid, hogy elismerd: nem látsz rá az ország összes gyári munkásának a bérére. Ezt kellene a kis mogyoró agyacskádban elkönyvelned és megértened.
2020. aug. 5. 20:14
 16/26 A kérdező kommentje:
Mellesleg, ha neked ez kérdés már provokatív, akkor valami nagyon nagy baj van az emeleten, el kéne gondolkodnod egy idegorvoson.
2020. aug. 5. 20:15
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Na, Balázska és az alapítványi iskolás hülye után, most már van egy gépkezelő trollunk is. Kellett, mint egy falat kenyér.
2020. aug. 5. 20:17
 18/26 A kérdező kommentje:
Meg egy hülye HR-es irodistánk is
2020. aug. 5. 20:19
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek olyat, aki ennek a 4-szeresét keresi gyárban.

(igaz, felette már csak az igazgató van)

2020. aug. 5. 20:36
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszem hogy bárki elmenne gyárba dolgozni olyan kevés pénzért.
2020. aug. 5. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!