Mikor valaki megírja itt hogy nettó 450 ezret keres egy gyárban havonta, akkor akik ezt nem hiszik el ők munkanélküliek vagy minimálbéresék?
Figyelt kérdés
Esetleg közmunkások?2020. aug. 5. 18:57
11/26 anonim válasza:
Jaj már megint te? Hát ez nem igaz, húzz vissza a sorra aztán nyomkodd a gépeket, és álmodozz tovább a 450-es fizuról.
12/26 anonim válasza:
De ha igaz, akkor ott ne hagyd😄
13/26 A kérdező kommentje:
11-es te almodozhatsz róla :) inkább az a bajod hogy nem keresel annyit
2020. aug. 5. 20:05
14/26 anonim válasza:
Drága Kérdező, nálam ezzel nem nyersz semmit, mert én irodában ennek majdnem a dupláját keresem meg, műszakolás nélkül.
Tudod, múltkor én dörgöltem az orrod a saját piszkodba, levezetve, hogy miért fasság, amiről irkálsz. El is hordtad magad, mert már nem tudtál mit kikínlódni magadból. Arra alig voltál hajlandó, hogy országrészt megnevezz, ahol ez a csodálatos és szupertitkos gyár van. Úgyhogy a következő ilyen provokatív kérdésedet jelenteni is fogom.
15/26 A kérdező kommentje:
Jelentsd kit érdekel.:) Ez csak számodra provokatív, mert irigy vagy semmi másról nincs itt szó. Azt gondolod, hogy a béreket te határozod meg pedig nem.:) Ha valóban az irodában majdnem dupláját keresed (amit ennyi ésszel nehezen hiszek) akkor lehetne annyi gógyid, hogy elismerd: nem látsz rá az ország összes gyári munkásának a bérére. Ezt kellene a kis mogyoró agyacskádban elkönyvelned és megértened.
2020. aug. 5. 20:14
16/26 A kérdező kommentje:
Mellesleg, ha neked ez kérdés már provokatív, akkor valami nagyon nagy baj van az emeleten, el kéne gondolkodnod egy idegorvoson.
2020. aug. 5. 20:15
17/26 anonim válasza:
Na, Balázska és az alapítványi iskolás hülye után, most már van egy gépkezelő trollunk is. Kellett, mint egy falat kenyér.
18/26 A kérdező kommentje:
Meg egy hülye HR-es irodistánk is
2020. aug. 5. 20:19
19/26 anonim válasza:
Én ismerek olyat, aki ennek a 4-szeresét keresi gyárban.
(igaz, felette már csak az igazgató van)
20/26 anonim válasza:
Én nem hiszem hogy bárki elmenne gyárba dolgozni olyan kevés pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!