Mikor valaki megírja itt hogy nettó 450 ezret keres egy gyárban havonta, akkor akik ezt nem hiszik el ők munkanélküliek vagy minimálbéresék?
Figyelt kérdés
Esetleg közmunkások?2020. aug. 5. 18:57
1/26 anonim válasza:
Én nem hiszem el, Hr-es vagyok.
Nem azt mondom, hogy nem lehet ezzel a munkával ennyit keresni, de 1000-ből 1 ilyen van.
2/26 A kérdező kommentje:
De az az 1 is ott van tehát hidd csak el
2020. aug. 5. 19:30
3/26 anonim válasza:
Hány kérdést szándékozol még kiírni a témában?
4/26 anonim válasza:
Tehát érdemes gyárba menni mert 0,001% esély van 450 ezres nettó fizetésre.
5/26 A kérdező kommentje:
Igen az esély ott van.
2020. aug. 5. 19:45
6/26 anonim válasza:
Rengeteg más munkában nagyobb esély van mint a gyárban, arra az összegre.
Még egy takarító esetében is nagyobb fantáziát látok a nettó 450 re mint egy gyári munkás esetén
7/26 anonim válasza:
Sokféle gyár van és sokmindent lehet egy gyárban dolgozni. Ez az összeg egy szalagmunkásnál, betanított munkánál nem jellemző. Szakmunkások már elérhetik, mondjuk kB 2200ft órabérrel, 1-2gyerekkel simán . Vannak pótlékot, műszakra, hétvégére. Magam is gyárban dolgozok, elektronikai, PLC területén és nettó 550 a fizum 8 órában délelőtt, hétfőtől péntekig.
8/26 anonim válasza:
Utolsó de itt a gyakorin érettségivel rendelkezők állítják akik nem beszélnek nyelveket nincs se szakmájuk se okj, és erre mondanak nettó 450-500-at, teljes bejelentés, gyerek nélkül. Hihető számodra?
Van egy másik az meg 8 általános, okj féléves, nettó 400-500, gépkezelő gyárban, annak sincs gyereke. Hihető?
9/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom 8-as te láttad az ország összes betanitott munkásának a bérlapját? Mert ha nem, akkor mi jogon mondod meg ki mennyit kereshet? Kíváncsi volnék erre.
2020. aug. 5. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!