Az ország keleti részén mennyi a fizetésetek?
Figyelt kérdés
Tervezzük a költözést Debrecenbe, és kíváncsi lennék rá, hogy milyen átlag fizetésből élnek ott az emberek.
Tudom ez személyes, de névtelenül város/falu megjelölésével leírnátok akkor kapnék róla egy reális képet.
2020. aug. 3. 17:13
21/40 anonim válasza:
20 - lenyűgöztél az érveiddel, mehetsz aludni kis csíra!
22/40 anonim válasza:
Te is te csíra. Mondj Debrecenben 3 olyan gyárat ami nettó 300 ezret fizet! Én tudok ilyet Győrben
24/40 anonim válasza:
#15 vagyok, nem értem miért pontoztok le. Fizetés lapot is mutassak, vagy mi?
25/40 anonim válasza:
Aud, Thyssenkrupp, HBPO, stb. Most te jössz Csíra!
26/40 anonim válasza:
Na, figyelj Rötyi-malac: TEVA, National Instruments, Thyssenkrupp, Diehl Aviation, Pharma-flight, Xanga, Atommagkutató, Wizzair, Lufthansa Technic, Krones, Schaeffler, IT Service és hadd ne folytassam, mert dicsekvésnek tűnne...
27/40 anonim válasza:
Akkor fogd be a pofád és Dolgozz
28/40 anonim válasza:
Amúgy kb felsoroltad Debrecen összes cégét :D
29/40 anonim válasza:
Tévedsz kis csíra, mert igen sokat kihagytam, olyanokat mint a Richter, az Intertanker, a 4iG, Deufol, (hogy csak a nagyobbakat említsem) amelyekről tudni kell, hogy mind magas hozzáadott értékű tevékenységet folytat, ezért képes jól fizetni.
Ezen kívül még rengeteg kis és nagy cég van.
Az épülőkről szándékosan nem beszéltem: BMW, Sensirion vagy épp az új vakcina-gyár.
30/40 anonim válasza:
Akkor miért nyomorog ott annyi ember?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!