Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az ország keleti részén...

Az ország keleti részén mennyi a fizetésetek?

Figyelt kérdés

Tervezzük a költözést Debrecenbe, és kíváncsi lennék rá, hogy milyen átlag fizetésből élnek ott az emberek.

Tudom ez személyes, de névtelenül város/falu megjelölésével leírnátok akkor kapnék róla egy reális képet.

2020. aug. 3. 17:13
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
79%
Bankban dolgozva pultos ügyintézőként nettó 210 ezer fix és még erre rájön általában 20-50 ezer értékesítési jutalék. Kelet-magyarországi nagyváros. (Lakosság alapján benne a top 10 magyar városban.)
2020. aug. 3. 18:53
 12/40 anonim ***** válasza:
57%

"Én nettó 500 körül keresek gépkezelőként igaz nem keleten, de ha annyit keresnék, mint a 7-es válaszoló sírva fakadnék."

Én fodrászként havi milla alatt ki se kelek az ágyból

2020. aug. 3. 19:05
 13/40 A kérdező kommentje:
Vàlalkozóknak nyilvàn kicsit màs kedves utolsó. Remèlem nem KATA-s vàllalkozó vagy.
2020. aug. 3. 19:22
 14/40 anonim ***** válasza:
86%
Nyíregyházán irodai munka 160 nettó...
2020. aug. 3. 22:34
 15/40 anonim ***** válasza:
84%
Szia, Nyíregyháza, irodai ügyintéző, nettó 146 ezer.
2020. aug. 3. 23:54
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem mindegy, hogy valaki az NI-ben dolgozik a diplomájával, vagy pl. a Volánnál...

Mindenhol lehet frenetikusan keresni, csak olyan helyre kell menni!

Azért nem igazán jó ez a kérdés, mert pl. kimutatták, hogy a magyar átlagkeresetek már lassan közelítik a 400-ezret, miközben ebből egy szó sem igaz.

Ausztriában vagy Németországban ha megkérdezel egy győri meg egy debreceni kint dolgozót, egységesen azt fogják mondani, hogy otthon ugyanolyan sz@rul kerestek, érdekes, kint már elmosódnak a "virtuális" különbségek is...

Győrben sokat számít az Audi, és ugyanúgy módosította a kereseti arányokat Kecskeméten a Mercedes is, és ez vár Debrecenre is... De ettől az egész magyar bérpolitika egy kalap szamócát sem ér, a világ legmagasabb ÁFA-ját mindenkit egyformán szopja Keleten és Nyugaton egyaránt!

2020. aug. 4. 08:58
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Mi is Debrecenben élünk.

Férjem multinál 250 nettót hoz haza, customer service. Én szociális szférában ( de magán úton) 230 nettót.

Hozzáteszem 30 alattiak vagyunk, így azért még törekszünk fentebb.

2020. aug. 4. 15:42
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
17.-es vagyok. A 30.000 cafeteriát elfelejtettem hozzáírni. Meg a bónuszt.
2020. aug. 4. 15:44
 19/40 anonim ***** válasza:
85%

Vannak sztereotípiák a Nyugat-Magyarországon lévő "kánaán" és a besötétedett, lepusztult Kelet-Magyarország viszonylatában.

Maradjunk annyiban, hogy mindkét esetben mindenre van rengeteg példa.

Kár úgy tenni, hogy Nyugat-Magyarországon tombol a jólét, mert nem általános!

Győr, Székesfehérvár, Esztergom, Sopron stb. valóban kirívóan jó pozícióban van, miközben vannak egészen lepusztult, hajdan virágzó részek: ha pl Szombathelyet nézzük, akkor bezárt szállodákat és éttermeket látunk a városban, Sé, Torony irányába látható a hajdani igazi jólét - ami most lepusztult és bezárt night-clubokban, éttermekben, csárdákban és hotelekben nyilvánul meg - dacra az osztrák határ közelségének...

Keleten Kecskemét, Hatvan, Nyíregyháza, Debrecen, Szeged stb. bármelyik Nyugat-Magyarországi várossal állja a versenyt.

A keleti vidékeken ugyanúgy látszik a lepusztultság, csak nem a fényes múlt pusztult le, hanem az nem is nagyon volt...

Győr ugyanúgy túl van hájpolva mint keleten Debrecen - és talán e két városnak van is mire.

Amíg Debrecenben pl. egy, az alapjait most cölöpöző épületben egymillió/nm áron 3 nap alatt az összterület 25%-át eladták, ott nem lehet olyan nagy nyomor... És ha ez egyedi eset lenne, lehetne finnyogni, csak hogy a Párizsi-udvar gigantikus tömbjeiben sincs már egyetlen szabad, eladandó lakás sem...

Győrben, Sopronban persze hasonló a helyzet, és Kecskeméten is iszonyú pénzeket kell fizetni egy jó kecóért.

Felesleges itt a feszültséget szítani; abban maradhatunk, hogy Debrecen - ugyanúgy mint Győr - csak a magyar viszonyok közt "jó helyek", ha pl. Pozsonyhoz, Kolozsvárhoz, Grazhoz mérjük, akkor bizony nem olyan fényes helyek ezek - köszönhető az általános magyarországi lepusztultságnak!

2020. aug. 4. 17:25
 20/40 anonim ***** válasza:
72%
Debrecen magyar viszonylatban is egy sz#r hely, nem tudom te 19-es mi a fenéket hordasz itt össze.
2020. aug. 4. 17:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!