Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Átvert a főnök, és nem hajland...

Átvert a főnök, és nem hajlandó fizetni. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Múlthónapban elromlott a céges autó, és mivel a főnökömnek nem volt pénze megjavittatni, megkért, hogy egy hónapig használjuk az enyémet. Mindezért 50ezer forintot ajánlott, amit én úgy értelmeztem, hogy 50ezer+utiköltség. Kicsivel több mint 2000 kilómétert utaztunk egy hónap alatt, és 165 liter benzint fogyasztott az autóm, ami több mint 60 ezer forint. Most fizetéskor vártam a 110ezer forintot fizetésem mellé, de csak 50et kaptam, mert szerinte ennyiben egyeztünk meg. Most akkor az én autómat amortizáltuk egy egesz hónapig, és még én fizetek rá 10ezret a tankolásra. Szerintem elfogadhatatlan, de mégsem hajlandó legalább a benzinpénzt sem visszafizetni. Van rá mód, hogy más belátásra bírjam?

2020. aug. 3. 07:13
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Én úgy értettem az alkut, hogy 50ezret fizet, amiért üzleti célre használhatja az autóm. Mégiscsak én szervizelem, és fizem a biztosítást stb. 50ezer forint nem volt elég a tankolásra sem.
2020. aug. 3. 09:06
 12/26 anonim ***** válasza:
95%
Az, hogy te hogyan értetted az "alkut" (amúgy nem alku volt, hanem egy egyoldalú ajánlat, amit elfogadtál), annak az ég világon semmi jelentősége. Legközelebb tisztázd jobban, mibe egyezel bele. Ő azt mondta, ad ötvenezer forintot. És adott ötvenezer forintot. Hogy te úgy gondoltad, hogy az valójában 50+60... hát, kellemetlen. Ő meg nem így gondolta, és nem is ezt mondta.
2020. aug. 3. 09:09
 13/26 A kérdező kommentje:
De hát hogy gondolhatja komolyan, hogy én fizessek pluszba azért hogy használhassa az autóm?! Tudja jól, hogy mennyibe került az üzemanyag.
2020. aug. 3. 09:12
 14/26 anonim ***** válasza:
96%

Tanulsz belőle... :(

Mindent le kell írni. Aláírás. Két tanú. Ilyesmi.

A 9 forint, amit a 8 írt, valós. Ennyit kell kötelezően fizetni - munkábajárásra legalábbis.

2020. aug. 3. 09:19
 15/26 anonim ***** válasza:
95%

De itt nem munkába járásról van szó.

Kérdező: sok mindent nem tehetsz. Könyveld el tanulópénznek.

2020. aug. 3. 09:24
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem munkábajárásról van szó! Az én autómat használta üzleti tevékenységre! Napi átlag 90kilómétert utaztunk vele.
2020. aug. 3. 09:26
 17/26 anonim ***** válasza:
89%

Így még annyit sem kell fizetnie.....

Említettem: Írás. Aláírás. Tanúk.

2020. aug. 3. 10:12
 18/26 anonim ***** válasza:
80%
Egyébként az, hogy megkaptad a megegyezett 50-et - az is valami kis hazánkban!!!
2020. aug. 3. 10:12
 19/26 anonim ***** válasza:
90%
Hát, ezzel most így jártál. Vagy nyelsz egy nagyot és maradsz, vagy lépsz normálisabb helyre, normálisabb főnök(ök)höz.
2020. aug. 3. 10:24
 20/26 anonim ***** válasza:
86%
A főnök azt adta, amiben megegyeztetek. Szólnod kellett volna, amikor eléred kb. az 50ezret a költségekben, hogy hát ennyi volt, vagy emeljünk.
2020. aug. 3. 11:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!