Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jogos, ha azóta nem írok egy...

Jogos, ha azóta nem írok egy ismerősnek miután rám akart erőltetni két diplomával egy olyan állást, amihez 8 általános sem kell? Nem nézem le őket, de nekem sok volt a tukmálás. Na meg nem azért tanultam.

Figyelt kérdés
Bár tény nehéz állást találni, de akkor sem kell mindent elvállalni főleg apróért ami a nettó 140-et se éri el.
2020. aug. 3. 01:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%
Ahogy van szakmunkás bérminimum, úgy diplomás is van. Sőt, diplomás gyed, gyes is van.
2020. aug. 3. 09:26
 12/15 anonim ***** válasza:
95%

Nincs diplomás bérminimum. Pont.

[link]

2020. aug. 3. 09:29
 13/15 anonim ***** válasza:
93%
Jogos hát! A diplomások maguk az istenek, nekik már visszafejlődtek kezeik, lábaik, fizikai munkára alkalmatlanok és természetesen megalázni sem szabad őket nettó 600 ezer alatti fizetésekkel.
2020. aug. 3. 10:55
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem értitek a problémám lényegét. Neki sincs állása és van diplomája. És ahogy tolja úgy lekörözi bármely falusi kofát és kerítőnőt.

Amúgy csak facen nem írok mert nyugodtabb úgy az életem. Bár tény vannak ilyen minden lében kanál típusok.

2020. aug. 3. 11:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
És mi ebben olyan bonyolult? Megírod neki, hogy nem érdekel és ne zaklasson ezzel. Ennyi.
2020. aug. 3. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!