Miért háborognak sokan, ha már külföldi multicégek, gyárak nettó 400 ezreket kifizetnek betanított munkásoknak?
Azért nem lesz megnevezve, mert nem igaz.
Az ember a területén fellelhető cégekről iparági pletykák alapján ismerősöktől pontosan tudja, hogyan fizetnek. Én az IT SSC világban mozgok, pontosan tudom pl hogy a BT átlag felett, az ITSH átlagosan, a Cognizant vagy a Unisys átlag alatt fizet. Ha ehhez valakinek végig kell járnia a cégeket, akkor az régen rossz. Magyarul biztosan nem így történt.
A gyár viszont kiemelkedően rosszul keresett, hiszen egy érettségis tudást, 450-500 ezer ft nettóra árazott be, ráadásul annyira titokzatos hogy sehol senki sem hallott még róla, igaz hogy több mint 30+ gyár fizetéseiröl tudok ismeröseim alapján de ez márcsak ilyen a rejtélyes érettségis poziciót sok pénzért meg kell találni.
Annyira jól fizetnek ezek a gyárak hogy csak azok maradtak akik semmi másra sem jók, és megfelel -20 év várható éllettartam az éjszakás miatt és váltó müszakok okán, kis nettó 200-300 ért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!