Jàrt e màs is ùgy,hogy az egèszsègügyi szolgàlati jogviszonyba lepèskor 26 èves egeszsegugyi jogviszonya volt es ìgy nem kapta meg a 25 èves jubileumi dijàt?
Én nem, de hallottam kollégákat hasonló miatt méltatlankodni.
Sokan el is mentek, mondjuk abban a hatalmas és igazságtalan fizetésemelés is benne volt.
Akkor se volt magas, mennyit is ígértek, 20%? Abból nálunk 5%-nál magasabb emelést senki sem kapott, valaki 1%-ot sem, valakinek még csökkent is a pótlékok miatt a fizetése. Jellemzően a legkevesebbet keresők nagyjából semmi emelést nem kaptak. A betegszállítók csoportosan léptek le gyárba, ahol többet kapnak, mint egy szaknővér.
Én meg még a szomszédtól is megkaptam, hogy 700 ezret keresek, de jó nekem.
Még ha az igazat tették volna ki, de így csak még jobban szidnak, hogy ennyi fizetésért miért nem állunk haptákban egész nap, és hogy van képünk leülni enni a konyhában.
A tanárok fizetése volt még téma, az sem lett annyi amennyit beharangoztak, bár úgy tűnik, az övéké jobban nőtt, mint a miénk.
Most reggel ez jött szembe:
"szakdolgozók a bérkompenzációval a 2010-es fizetésük négyszeresét vihetik haza idén, akkor a teljes munkaidőben foglalkoztatottak 170 900 forintot kaptak havonta, 2024 márciusától pedig már 800 ezer forintot,..."
Aha, inkább a felét. Bruttóban.😅
De az egyszeri Index olvasó ezt tényként kezeli és legközelebb ezzel fog dobálózni, amikor a rendelés közben ki merek menni pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!