A minimálbéres munkahelyek hogy képesek embert találni ennyiért? A mi cégünk még 2x annyiért is alig kap valakit
Olyanokon filózok amik nem rám tartoznak, mert én nem vagyok főnök se tulaj, de azért kérdezem: amely cégek (fizikai melóra) minimálbért kínálnak azok hol találnak olyan hülyét aki ennyiért el is megy?
A mi cégünk csomagolót komissióst keres nem minimálért hanem kb 2x annyiért és alig kap embert. aki jön, az ideig óráig van aztán elmegy oda ahol hasonló melóra többet adnak. Vagyis a minimálbér 2x se túl versenyképes.
De akkor ahol meg csak minimál van ott miféle hülyék dolgoznak?
Ha nálunk 2x annyiért is olyanok jönnek hogy több a foga mint az IQ-szintje? Akkor minimálért ki megy?
És aki mégis elmegy hogy képes megélni? Minimálból?
Attól függ hol van az a cég. Sajna itt keleten nem nagyon hajlandóak többet adni, illetve a munkanélküli is sok. Viszont a minimálbér is több, mint a 0. Akinek sikerül dobbantania jobb helyre, az egyből megteszi.
Ahol meg jobban fizetnek onnan azért mennek el, mert olyan fos a munka vagy a munkarend, hogy inkább gyárba megy vagy nem tudom. Mekibe se fizetnek rosszul mégis alig találnak megbízható fix embereket, mert van, hogy hétvégén meg ünnepnap is dolgozni kell.
A minimálbér alatt 106 ezer x 2 értesz kérdezö?
Több müszakért,éjszakai szervezet pusztitásért az a kB 200 ezer nettó semmi pénz
" aki se írni se olvasni nem bír normálisan.."
Az oké na de az írástudatlan baromnak se olcsóbb a kenyér, a benzin, a ruha a bérlet stb
az oké hogy mit tud, na de hogy él meg nettó 100ból?
#6: Kb én is így vagyok. Diplomával keresek 150-et. Keleten élek, ennyinek is örülök jelenleg. Szerettem volna most nyáron váltani, de félek, hogyha felmondok, jön a vírus második hulláma, nem fogok új munkàt kapni és ennyi bevételem sem lesz. Viszont ennyiből megélni kb esélytelen.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!