Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A minimálbéres munkahelyek...

A minimálbéres munkahelyek hogy képesek embert találni ennyiért? A mi cégünk még 2x annyiért is alig kap valakit

Figyelt kérdés

Olyanokon filózok amik nem rám tartoznak, mert én nem vagyok főnök se tulaj, de azért kérdezem: amely cégek (fizikai melóra) minimálbért kínálnak azok hol találnak olyan hülyét aki ennyiért el is megy?

A mi cégünk csomagolót komissióst keres nem minimálért hanem kb 2x annyiért és alig kap embert. aki jön, az ideig óráig van aztán elmegy oda ahol hasonló melóra többet adnak. Vagyis a minimálbér 2x se túl versenyképes.

De akkor ahol meg csak minimál van ott miféle hülyék dolgoznak?

Ha nálunk 2x annyiért is olyanok jönnek hogy több a foga mint az IQ-szintje? Akkor minimálért ki megy?

És aki mégis elmegy hogy képes megélni? Minimálból?

2020. júl. 31. 14:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hol van az a cég. Sajna itt keleten nem nagyon hajlandóak többet adni, illetve a munkanélküli is sok. Viszont a minimálbér is több, mint a 0. Akinek sikerül dobbantania jobb helyre, az egyből megteszi.

Ahol meg jobban fizetnek onnan azért mennek el, mert olyan fos a munka vagy a munkarend, hogy inkább gyárba megy vagy nem tudom. Mekibe se fizetnek rosszul mégis alig találnak megbízható fix embereket, mert van, hogy hétvégén meg ünnepnap is dolgozni kell.

2020. júl. 31. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

A minimálbér alatt 106 ezer x 2 értesz kérdezö?

Több müszakért,éjszakai szervezet pusztitásért az a kB 200 ezer nettó semmi pénz

2020. júl. 31. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Kérdésre válaszolva mert általános 8 iskolája van és se szakma se érettségi semmi,így kénytelen elvállalni minimálbérért illetve Észak-Keleten nagyon nincs munka
2020. júl. 31. 15:21
 4/7 anonim ***** válasza:
20%
ilyenekre az jelentkezik aki se írni se olvasni nem bír normálisan.. vagy külföldi vendégmunkások.
2020. júl. 31. 15:27
 5/7 A kérdező kommentje:

" aki se írni se olvasni nem bír normálisan.."

Az oké na de az írástudatlan baromnak se olcsóbb a kenyér, a benzin, a ruha a bérlet stb

az oké hogy mit tud, na de hogy él meg nettó 100ból?

2020. aug. 1. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos en 3 szakmaval es egy nyelvizsgaval keresek most 100-at..korona,bizonytalansag..ez van. A semminel jobb.
2020. aug. 8. 13:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#6: Kb én is így vagyok. Diplomával keresek 150-et. Keleten élek, ennyinek is örülök jelenleg. Szerettem volna most nyáron váltani, de félek, hogyha felmondok, jön a vírus második hulláma, nem fogok új munkàt kapni és ennyi bevételem sem lesz. Viszont ennyiből megélni kb esélytelen.

25N

2020. aug. 16. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!