Lehet e még változtatni anyagi helyzetemen 32 évesen vagy már túl késő?
Mindig is a kényelemre törekedtem, hogy a lehető legkevesebb energiabefektetéssel túléljem a dolgokat.
Érettségi után 4 évet töltöttem üresben, aztán mivel volt rokonom, így közalkalmazott lettem. Már 10 éve vagyok ugyanott, és nincs előrelépési lehetőség, azon kivül hogy kényelmes és könnyü a munka nem sok más előnye van. A fizetés is alig több mint a szakmunkás minimálbér +15-20%.
Eddig élveztem hogy rengeteg a szabadidőm és rengeteget pihenhetek játszhatok stb.
De már most kezd elegem lenni a kevés pénzből. Persze takarítottam meg amennyit tudtam, de ahogy látom így sosem fogok igazán jól élni.
Szóval szeretnék sokkal jobban keresni. Viszont 32 éves vagyok érettségim van csak és semmi szakmai tapasztalatom , se diplomám, se szakmám. Így nem tudom hogyan kezdjek neki. Egyáltalán van ebből a helyzetből kiút.
Észrevettem hogy mintha tanulási képességeim is romlottak volna, hogy 10 éve ingerszegényen kihivások nélkül élek és nem kellett semmi újat tanulnom, se gondolkoznom.
De független vagyok, naponta 8+ óra szabadidővel. Ha nem dolgozom akkor 16+ órával. Nem létezik hogy ennyi időt felhasználva ne tudnék többet elérni tanulni vagy vmit kezdeni magammal.
Sajnos sokszor azon kapom magam hogy kényelmesebb nem csinálni semmit, vagy játszani vmi multis játékot, esetleg nézni vmit stb és már el is ment az egésznap a semmivel. Ha meg munkában unatkozom akkor gyakorizni szoktam azzal is gyorsan megy az idő.
Szeretnék sokkal többet elérni, ami legfontosabb hogy sokkal több pénzt keresni úgy érzem amig ez nincs meg nem lehetek igazán boldog.
Nem tudom mit csináljak talán már lehetetlen hogy ennyi időt elvesztegettem, megelkényelmesedtem.
Hazudsz. Nem létezik ilyen gyár ahol szaros érettségire nettó 450-500 ezret adnak.
Se nevet nem tudsz adni se papírt,hiteltelen kamus
Egyébként kaptam privátban pár gyár nevet és felvételre is linkeltek, meg saját tapasztalatból írták hogy dolgoztak ott de a legjobban fizetőnek is csak netto 250-300 at ez a plafon(Nyugat Magyarország).
Ez alátámasztja az ismerősi köröm által elmondottakat hogy a plafon 200-230(Kelet Magyarország).
Egyikük sem ajánlja mert teljesen kizsákmányolnak és nem sok ahhoz képest hogy mennyit kell dolgozni.
"Ha te valamiben nem hiszel az nem is fog megvalósulni sem.:)"
Attól még, hogy hiszem, hogy a sósav nem teszi tönkre a szervezetem, miután megittam, attól még tönkreteszi. Álomvilágban élsz 35-ös.
De ostoba vagy 37-es. :D :D
Nem azért írtam.
Nem volt kiirva hogy mennyit adnak. Csak a legrosszabb helyeken szokták megjelölni az összeget általában.
De hónaptól függően 250-300 at mondtak maximum ott dolgozók és ez a legjobb.
A többi ettől sokkal rosszabb volt, csak a megyében többről tudok ahol pótlékkal sem keresnek annyit mint én nagyon kényelmesen. Vagy 30-50 el többet visznek haza de cserébe sokkal többet dolgoznak müszakban.
Én nem lennék hajlandó kevesebért dolgozni mint nettó 400 ha már több müszakról van szó, és gyár. Viszont ilyen munkakört érettségivel hirből sem ismer senki a széles ismerősi körömben sem a gyakorin nem tudott senki hitelt érdemlően ilyet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!