Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan találjam meg azt a...

Hogyan találjam meg azt a munkát amit nem fogok utálni?

Figyelt kérdés
Évek óta keresem azt a szakmát amit szívesen csinálnék de sajnos még nem találtam meg. Eddig amit dolgozni kellett mindent dühből és gyűlölettel csináltam, persze pár hónapig, azt is alig bírtam ki. Szégyen. Nem akarom így leélni az életem hogy minden egyes napom a stresszről szól. Hogyan találjam meg a nekem való szakmát / munkát?
2020. júl. 28. 23:36
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
Nekem egyetlen munkám volt, amit tényleg nagyon szerettem, de itt okyan alacsony a fizu, hogy a saját érdekemben otthagytam (egészségügy...). Végül arra jutottam, higy csinálom azt, amiben jó vagyok, azt se szeretem, de legalább nem igényel akkora erőfeszítést, sok a szabadidőm mellette és jól keresek. Mostanra szabadúszóként csinálom, így még jobb. Nem szerettem meg, de nem is gyűlölöm, és kompenzál a rugalmasság, a sok szabadidő meg a pénz.
2020. júl. 29. 07:23
 2/4 anonim ***** válasza:
97%

Úgy tudod megtalálni, hogy még többet tapasztalsz.

Olvasol szakmákról, beszélgetsz emberekkel, videókat nézel ezekről, stb.

2020. júl. 29. 07:32
 3/4 anonim ***** válasza:
97%
Sokfélét kipróbálsz, egyik majd megtetszik.
2020. júl. 29. 08:57
 4/4 anonim ***** válasza:
96%
Képzeld el hogy a világon mindened megvan amit akartál: pénz, család, unokák, gond nélküli élet, teljesítetted az életcélod, stb... Szó szerint minden! Na egy ilyen helyzetben mit csinálnál legszívesebben? Ha rájöttél megtaláltad az álommunkád.
2020. júl. 29. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!