Hol találjak így bármilyen munkát?
Még költöztető rakodónak sem vesznek fel mert oda is gyakorlatot várnak el. Nem ismerem a gurtnit vagyis nem használtam még sem a fogásokat de jó fizikai erőben vagyok mégse vesznek fel ezek miatt. A szakmámba sem mert mindenhol gyakorlatot várnak el és nem tudok hol szerezni pont azért mert mindenhol gyakorlatot várnak el. Tehát ez egy ördögi kör. Évek óta ez van nekem és kezdem már nagyon unni. Végigjártam a munkaügyi központot és tulajdonképpen mindent sikertelenül. Az évek telnek de még nem volt 1 évig egy határozatlan idejű munkaviszonyom egy munkahelyen. Én nem tudom hogy más fiatal hogy csinálja de egyszerűen azért nem alkalmaznak a cégek mert nem tudnak betanítani mivel nincsen rá idejük. Protekcióm nincs szüleim sem tudnak segíteni illetve ők sem állnak jól anyagilag tehát nagyon nehezen lehet bírni ezt a munkanélküliséget vagy alkalmi munkákat mert az nem mindig van. Nincsen semmi ötletem mert senki sem tud erre megoldást adni. Én megértem a cégeket is illetve munkáltatókat is de ha nem kezdem el valahol akkor sosem lesz tapasztalatom se tudásom és akkor így megyek nygudíjba vagy éhen halok?
26/F
26 éves vagyok annyi mint te.
Eddig 5 különböző helyen dolgoztam, ha beleszámolok olyat ahol nem voltam teljesen szabályosan bejelentve akkor 6.
Egyiknél sem volt tapasztalatom.
Nem kell Pestre menni. Elég oda, ahol munkát kap.
Vagy lehet nyafogni még 40 évet, míg eljön a nyugdíjkorhatár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!