Hogyan talaljak munkat?
Figyelt kérdés
18 eves lany vagyok. 8 osztalyos végzettséggel. Munkat szeretnék talalni barmilyet talan meg a gyari munka is megfelelne de sehova nem akarnak fel venni es az oneletrajzomat is sok helyre elkuldtem es semmi valasz. A munkaugyre be regisztraltam egy tamfolyamra es nem ertesitettek es ki lettem torolve a nyilvan tartasbol. Mit tegyek? Hogyan talaljak munkat? (Ertelmes valaszokat legyszives)2020. jan. 6. 15:33
1/2 anonim válasza:
az internet tele van hirdetéssel, városra szűrve kereshetsz, illetve minden nagyobb városnak (néha kisebbeknek is) van álláskeresős facebook csoportja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!