Mi legyen a társadalom számára haszontalan emberekkel?
Soha életemben nem tudtam rendes állást találni. A munkaerőpiacnak mindig volt valami idióta válasza arra, hogy most éppen miért nem kellek.
Én meg majdnem 10 év semmi után belefáradtam a gondolatba is, hogy tanuljak valamit. Minek, ha úgysem kellek sehova, mert nincs tapasztalatom, túl öreg vagyok, látszólag semmit sem csináltam eddig, semmit sem tudok felmutatni ésatöbbi
Elegem van abból is, hogy mindig a bejelentetlen foglakoztatással jönnek és ha húzom a számat rá, akkor garantáltan nem kellek még arra sem.
Mi a francért kellett eddig jutni? Miért van az hogy ha nem vagyok krva menőnek tűnő életű akkor sehova sem kellek mert a gyökérpalánta húszéves paprikajancsi a nagy élettapasztalatával leszólja az életem és látszólag örökre megbélyegez egy adott cégnél???
Ti hisztek még abban, hogy itthon sggnyalás vagy protekció nélkül, 30-on fölül lehet értelmes melóhelyet találni?
"Én meg majdnem 10 év semmi után belefáradtam a gondolatba is, hogy tanuljak valamit."
Látod, ezért van nekem jobb munkám és vállalkozásom, neked meg semmid. Én tanulok, és fejlődöm. Haladok előre. Nem pedig rinyálok, hogy "nem ér semmit a tanulás" és hogy "protekció nélkül nem lehet bejutni sehova"
Mi az értelmes munkahely a számodra, ha nem értesz semmihez? Gondolom kellene a nettó 500e fizetés, a kötetlen munkaidő, az hogy ne legyél elszámoltatva... ezért mindenhol igen is elvárnak egy magas teljesítményt!
Kevés az infó amit megadtál.
Talán tudnánk segíteni ha írnál arról mi érdekel, mihez volna kedved stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!