Melyik jobb karrier szempontból? BGE vagy Corvinus?
Szia!
Legyél értelmes, tudj normálisan kapcsolatot létesíteni emberekkel. Nem hiszem, hogy komoly tudásbeli különbség lenne egy BGE-s, vagy egy Corvinusos között.
Én BGE-re járok, plusz az egyik BIG4-nál vagyok gyakornok. Általában szeretni szokták a BGE-s tudást a hasonló cégek.
A közösséggel itt sincsen semmi probléma, ha annyira mozgat a kapcsolatépítés, akkor itt is bőven-bőven van rá lehetőséged.
Én a helyedben azt a sulit választanám, amelyik közelebb van. :)
3: távolságra nagyjából egyforma, csak a BGE környékén könnyebb parkolni :D
A szavazás úgy látom elég egyértelmű. Rágom még egy ideig a dolgot, köszi mindenkinek. Nagy döntés, majd 10 éve diplomáztam legutóbb, és eddig nem gondoltam, hogy belefognék még egyszer.
Én is diploma után fogtam bele egy levelező gazdasági képzésbe. Fogalmam sem volt, hogy BCE vagy BGE legyen. Végül annyi döntött a Corvinus mellett, hogy azért ha felállítunk egy rangsort mégiscsak az van az 1. helyen, azt tartják egy jobb és nehezebb iskolának.
Azóta is baromira kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet a BGE, mert lehet, hogy csak 2. helyen áll, de ki tudja..lehet, hogy kicsit másak, jobbak a tárgyak, kevésbé szívás a matek meg statisztika...
Hát ezt sose tudom meg már azt hiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!