Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan írsz meggyőző motiváció...

Hogyan írsz meggyőző motivációs levelet ha üzleti területen jelentkezel egy állásra?

Figyelt kérdés

Arról terveztem valami bullshit-et, hogy X multi Y részlege tetszik, mert illik a karrierembe és Z tréningek, jó kollégák stb.

Ezen túl még pár vackot beleemelnék a munkaköri leírásból, hogy erre-arra ezért lennék jó, meg így tudnék fejlődni.

Milyen egyéb bullsh*t kell még szerintetek?

Bő fél oldal elég szokott lenni?

U.i. A munkáltató írja a leírásban, hogy CV+motivation letter kell. De nem ír más formai elvárást/hosszt.

2020. máj. 29. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Sehogy

15 éve nem írok ilyen szarokat

Magyar nyelvű CV-m sincs

Ráadásul színes betűs és 4 oldalas az önéletrajzom

És, hogy tetéztem 30-50%kal magasabb a bérigényem, mint a szakmai átlag

... az önjelölt HR guruk biztos szívbajt kapnak, mégis felvesznek helyekre, meg megkeresnek fejvadászok

2020. máj. 29. 17:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Jó én nem tudom Magyarországon hogy megy.

Én külföldön vagyok, nálunk nem engedi a rendszer motivációs levél nélkül befejezni a jelentkezést.

A kérdésre továbbra is várnám a válaszokat. Köszönöm.

2020. máj. 29. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:

A motivációs levélbe ne azt írd bele, hogy miért akarsz ott dolgozni, hanem hogy ők miért pont téged vegyenek fel.

Keress rá a Gerilla Önéletrajz videóira Youtube-on.

2020. máj. 29. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Én egy mondatosat szoktam írni, a megfelelő címzéssel és elköszönéssel természetesen.

"Nem szokásom önmagamat fényezni!"

Eddig bevált, ahol jelenleg dolgozom oda is kb ennyit küldtem.

2020. máj. 30. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!