Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mikor kell megkérdezni hogy...

Mikor kell megkérdezni hogy mennyi a fizetés egy munkahelyen?

Figyelt kérdés
Elküldöm az önéletrajzom utánna vissza hívnak akkor illő megkérdezni hogy mennyi a fizetés? Mert ha nem annyi amire gondoltam kár bemenni interjúra szerintem ti hogy szoktátok?
2020. júl. 24. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez a szokás. Ők kérdeznek tőled, mennyi a fizetési igényed. Aztán megmondják, belefér-e abba a sávba, amit ők gondoltak.

De nem az álmaidhoz és igényeidhez kell igazítani, hanem a piachoz, tapasztalathoz, pozihoz.

2020. júl. 24. 14:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Akik engem hívtak nem kérdeztek ilyet csak hogy mennyek be elbeszélgetésre. Amikor meg rákérdezek akkor azt mondja hát ő nem illetékes megy a mellébeszélés. Volt már többször is elmentem interjúra benyögtek egy nevetséges összeget csak ezt felesleges köröket akarom elkerülni
2020. júl. 24. 14:36
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Nézd, ez attól függ, hogy milyen szakmai tapasztalatod van ill. hogy jelentkeztél-e vagy ők keresnek.

Engem, ha felhívnak fejvadászok, akkor megbeszélem velük, hogy mi az az összeg, ami NEKEM szóba jöhet és hogy pontosan mi a munkakör tartalma. Ha kb. közös nevezőn vagyunk, akkor elmegyek interjúra.

De aki a menjek helyett mennyeket ír, az nem ez a kategória.

2020. júl. 24. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
70%

Attól is függ milyen munkakör.

Ha egy sima operátori szint, ahol darabra megy a munkavállaló, akkor nyugodtan rákérdezhetsz.

Ha magasabb szinten gondolkozunk, akkor az első kör végén ráér az ember ezzel foglalkozni, amikor már körvonalazódnak az elképzelések mindkét oldalon. Egy interjúnyi időt rá kell áldozni

2020. júl. 24. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:
81%

Nem fogják boldog boldogtalannak telefonba bemondani hogy mennyi a fizu, olyannak, aki a valagát is lusta becipelni, hogy a képét megmutassa, hogy akarnak e együtt dolgozni veled. Lehet hogy ingyen se kellenél nekik.

Kérdezz rá ha akarsz, aztán vagy megmondják vagy nem.

De ennyi erővel keress olyan melót, ahol már az álláshirdetésben szerepel a bér.

2020. júl. 25. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!