Szerintetek illetlen megkérdezni valakitől, mennyi a fizetése?
Én azt szoktam mondani, hogy megfelelő.
Sajnos mindenki rá van fixálva körülöttem erre... Az egyik ismerősömet folyamatosan le akarták húzni, miután megmondta. Mert neki úgyis belefér ez meg az, neki mindegy az a 10000 és társai. Na én ezért nem osztok meg pontos számokat. A párom és anyukám tud róla, a többieknek csak annyit mondok, hogy kijövök belőle, megfelelő.
Illetlenség, igen, még akkor is, ha látszik, hogy jól keres valaki.
Válaszolj igazságnak megfelelően, hogy korrekt bért kapsz ( már ha ez igaz). Bár meggondolandó...
Én mondjuk hazudok, ha tőlem személyesen kérdezik meg, mindig azt válaszolom, szegény vagyok mint a templom egere, van 2 hitelem, és jahj de rosszak a magyar fizuk. 1x vallottam be személyesen egy ismerősnek, még siheder koromban, hogy jól keresek, és van nyaralónk, rá 2 napra már azt kérte, hagy menjenek már oda le Balatonra egy hétre. Soha többet.
Csak a legjobb baráti köröm tudja mi a stájz.
Amúgy parasztság bármikor is megkérdezni, ki mennyit keres.
Borzasztó illetlenség!! Sosem kérdezek senkitől ilyet. Tavaly kezdtem dolgozni. A "jóindulatú" keresztanyám minden alkalommal megkérdezte mennyi a fizetésem, majd sajnálkozott, hogy náluk a fővárosban a pályakezdők mennyivel jobban keresnek. Ebben az évben kaptam emelést, januárban egyből rákérdezett. Akkor már csak annyit mondtam, lehetne több is de megvagyok most így. Erre nem mondott semmit.
Szüleim tudják, párom és a legjobb barátnőim. Nem mondom el másoknak. Bezzeg aki ilyeneket kérdez, az sosem mond magáról semmit, csak a másik életén akar csámcsogni.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!