Egy nap 2 állásinterjú?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A holnapi nap 2 helyre is felvennének. Érdekelne hogy ilyenkor ti mit csinálnátok? Egyik helyre 10-kor megyek, másikra du. 2 kor.
És ezek olyanok, hogy ha holnap mennék, mind a kettőre felvennének ez szinte tuti.
Kérjek időt? Lehet? Nemet nem szabad mondani egyikre sem, ezt már megtanultam, mert akkor 2 szék közül a földre ülök. Tippek?
2020. júl. 20. 21:46
11/17 anonim válasza:
Én nem értem a problémát. Menj el mindkét helyre, és ha mindkát helyen azonnal azt mondják, hogy felvennének, kérj kis gondolkodási időt. Csak annyit, hogy még hazamész és az otthoniakkal átbeszéled. Aztán a délutáni interjú után eldöntöd, hogy melyik helyre mennél.
13/17 A kérdező kommentje:
Bocsi, elfelejtettem jelezni :) az egyikre felvettek élhajlítónak 2 műszakban, a másikon tesztet írtam, az hétfőn derül ki :)
2020. júl. 21. 22:22
15/17 A kérdező kommentje:
Élhajlító gépkezelő. Tudod, lemezeket vagy bármit hajlítasz olyan szögben, ahogy a műszaki rajzon van. Egy géppel
2020. júl. 22. 01:36
16/17 anonim válasza:
Szuper, akkor még van időd gondolkozni, meglátni, az első mennyire tetszik :)
17/17 A kérdező kommentje:
Hát igen, abban is van igazság :)
2020. júl. 22. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!