Milyen munkát ajánlatok nekem?
Figyelt kérdés
Eddig csak "próbanapokon" voltam, mindenhol kihasználtak, röhögtek rajtam és megaláztak. Csendes vagyok, nem beszélek olyan sokat, könnyen kifognak mindenhol. Sajnos csak érettségim van az egyetem nem jött össze, de van front-end fejlesztői tudásom és php munkatapasztalatom 1.5 év (úgy, hogy segítettek a munkában) és gyárban dolgoztam 2 hetet SMT operátorként. Ott is kifogtak és nem bírtam a 3 műszakot így inkább otthagytam. Takarítói munkára gondoltam, de szeretnék legalább 200-at keresni. Küldöldre is nyitott vagyok, de csak B1-es szintű a nyelvtudásom. Miden tanácsot meghallgatok. 23/L2020. júl. 20. 05:31
1/5 A kérdező kommentje:
Már mint B1-es szintű angol nyelvtudásom van.
2020. júl. 20. 05:32
2/5 anonim válasza:
Azt tudod, hogy ingyen tanulhatsz OKJ rendszerben szakmát?
3/5 A kérdező kommentje:
igen
2020. júl. 20. 07:15
4/5 A kérdező kommentje:
Kamionozni szeretnék, de addig kellene valamit dolgozni.
2020. júl. 20. 07:17
5/5 anonim válasza:
Bármelyik gyárba elmehetsz, ahol nem 3 műszak van.
Pl. nálunk is van 2x8 és 4x12 órás munkarend is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!