Milyen munkát/szakmát ajánlatok egy nagyon féltékeny pár mellé?
Ő ki jelentette műkörmös (amit csinálok is) vagy dada .
De ezt az évet halasztottam tanulás.Lényeg férfiakkal ne érintkezek.
De műkörmözésből kevés jön be és szeretnék +jövedelmet úgy hogy ne legyen vita.
Pl fodrász kellékes ?
nem tudom, hogyan képzeled a fodrászkelléket.
Csak azt írod ki az ajtóra, hogy 120 kg, 60 év felett belépni tilos vagy minden férfi ki lesz tiltva?
Még csak nőgyógyásznak se menj, mert mi van apás szülésnél?
A párod féltékenysége alapján választasz szakmát???? te hülye vagy? Első lépésben tanulj meg helyesen írni!!!!
"De ezt az évet halasztottam tanulás. " Mi van??
Idén nem mentem el tanulni (érettségi után)
hanem körmöztem, de vendégeim száma kevés.
És szeptemberig szeretnék valamit dolgozni hogy legyen +pénzem:)
Egy szakmát ajánlanék, amit szeretsz csinálni és el is tudsz vele helyezkedni és egy másik párt, aki ebbe nem szól bele!
Mert bizalom nélkül egy kapcsolat semmit nem ér! Akkor úgy gondolkodj, hogy te most egy semmiben vagy benne. És az neked olyan jó?
Akkor ezzel az erővel az utcára se lépj ki, mert az utcán vannak férfiak is és ki tudja kivel ugrasz be a bokorba egyet szórakozni...
1 év múlva azt mondja fogyj le, rá 2 hónapra, hogy nem ehetsz pizzát, rá 1 hónapra, hogy nem teheted ki a lábadat a házból.
te tudod, ha neked jó az, hogy börtönben élsz, akkor hajrá! áldásom rátok, megérdemlitek egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!