Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha a szerződésemben havi...

Ha a szerződésemben havi bruttó alapbér szerepel, akkor minden hónapban fixen annyit kapok?

Figyelt kérdés

Eddig diákként dolgoztam órabérben, múlthéten vettek fel alkalmazottként.

Ha a szerződésemben bruttó 450000 havi alapbér van, akkor minden hónapban 450000 x 0,665 kapok fixen, függetlenül attól hogy a hónap 19 vagy 23 munkanapos?

2020. júl. 17. 17:16
 1/9 A kérdező kommentje:
1 műszak, túlóra és pótlék nincs
2020. júl. 17. 17:17
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
igen - feltéve ha nem voltál pl. beteg vagy nincs igazolatlan hiányzásod a munkából (ergo minden napot ledolgozál)
2020. júl. 17. 17:30
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem kapsz fixen ugyanannyit. Ha besorolási bér az a br. 450 ezer, akkor erősen függeni fog a fizetésed a munkanapok számától. Minél kevesebb munkanap van egy hónapban, annál több az órabéred így a pótlékok is.
2020. júl. 17. 17:36
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Ugyanannyot kapsz, függetlenül a napok számától. Nem oraberbe vagy, hanem fix bérezésben
2020. júl. 17. 17:39
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Megnéztem a bérpapíromat.. igen, ugyanazt kapod. Én is fix havibérbe vagyok, elmúlt 4 hónapban forintra pontosan ugyanazt az összeget utalták át.
2020. júl. 17. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Hármast nem kell lepontozni, igaza van. A besorolási bért megkapod, viszont az adott hónap pótlékjait munkanapra bontva számfejtik, így annál inkább érdemes túlórázni, minél kevesebb munkanapból áll a hónap.
2020. júl. 17. 18:04
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
Világosan leírta, hogy túlóra és pótlék nincs.:D
2020. júl. 17. 18:44
 8/9 anonim ***** válasza:
93%
Ezekkel a feltételékkel amit leírtál, ez egy fix havi bér, amit egy hónapra számfejtenek neked.
2020. júl. 17. 18:59
 9/9 anonim ***** válasza:
A hármas miért nem megy vissza piros gombot nyomogatni vagy térkövezni? Nyilvánvalóan fogalma sincs semmiről, de még a kérdést se olvasta el.
2020. júl. 17. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!