Ilyen "félig bébiszitterkedésért" mennyi óradíjat kérjek szerintetek?
Figyelt kérdés
Egyetem mellett szoktam bébiszittkeredni, eddig fél évestől 10 évesig. Most apu főnökének a barátnője szült és arra kértek, ha hazamennek a kórházból, akkor legyek vele 2-3 hétig. Pl. mikor pihenne akkor legyen a babával, de ő is babázna, ha nem fáradt.
Eddig volt egy fix óradíjam (1300), de akkor csak én voltam a gyerekkel/gyerekekkel. Így szerintetek mennyit kérjek? Mindig változó, hogy mennyit kell, hogy ott legyek, attól függ, a férje mikor nincs otthon.
Budapest
2020. júl. 16. 16:12
1/5 anonim válasza:
Minimum 1000/ óra de az 1300 se sok.
2/5 anonim válasza:
Ugyanennyit. A félig szitterkedés pont ugyanannyi felelősség, mint a teljes, attól, hogy a házban van, de alszik, még te vigyázol rá. Ráadásul egy újszülöttről beszélünk, ami nagyon nehezített pálya.
3/5 anonim válasza:
Én is ugyanannyit kérnék. Egy néhány hetes csecsemőre felügyelni elég melós.
4/5 anonim válasza:
1300 egyáltalán nem sok, sőt, olcsó! Kérd el nyugodtan!
5/5 anonim válasza:
Én csináltam ilyet 2 családnál is, ugyan annyit kaptam, mint a rendes bébiszitterkedésért. Mondjuk én felajánlottam, hogy míg ott vagyok segítek másban is, pl. mosogatógépbe bepakolás, gyerekruhák vasalása, stb., mikor anyuka van a gyerekkel, vagy szoptat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!