17 évesen a nyári szünetben vállalhatok munkaként bébiszitterkedést, vagy kell esetleg hozzá valamilyen szakképzettség?
Ismerősöknek oké, de én pl nem bíznám egy vadidegen emberre. Nagyobb városokban vannak közvetítő irodák, én inkább ezt a szolgáltatást venném igénybe. Iskolaszövetkezeteknél szerintem jobban járnál, Tescóba szinte mindig keresnek diákokat. Esetleg segíthetnél időseknél, lusta vagy rá nem érő embereknél ház körüli munkában stb. Vagy bedolgozói munka sem rossz dolog, de arra figyelj, h nehogy átverjenek. Anyagárat ha előre kérnek, akkor majdnem biztos, h át akarnak verni.
Sok sikert
Vállalni vállalhatsz de sokan nem fogják rád bízni. Max ismerősök.
Megmondom azt is miért. Nem a szakképzettség hiánya miatt. Az a legtöbb bébiszitternek nincs. Hanem azért mert még nem vagy 18, tehát ha bármi történik nem vagy felelősségre vonható.
Én sem hagynám fiatalkorúra a lányom.
Ha bármi történik a gyerekkel a szüleit veszik elő, mert te nem vagy felelősségre vonható a korod miatt.
Én bébiszitterkedéssel foglalkozom, emellett takarítással.
Telített a piac, sok szakképzett mellett szinte lehetetlen családokat találni.
Nekem összesen három családom van, ez havi 10ezer pluszt jelent, ami csak gyes kiegészítés. Második gyerkőccel vagyok itthon.
Jobban jársz egy diákszövetkezetes munkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!