Az nem kettős mérce, ha valaki emelést kap mert diplomája lett noha a munkájához nem kell? Én nem kaptam semmit-akkor nekem is járt volna?
Kolleganő letett egy diplomát egyből emeltek neki. Kérdés miért, mert ez a papír a munkájához nem kell!
Azért erősen kérdés ez, mert én is letettem tavaly egy diplomát, én is megkérdeztem emelnek e- és azt a választ kaptak nem emelnek, miért emelnének, nem kell a diploma a munkámhoz.
Oké, elfogadom, de akkor neki miért emelnek? Ugyanaz a szitu! Kettős mérce?
Hát ha nem kell a munkához, akkor nem kell, de akkor nincs is emelés senkinek.
Vagy ha csak azért emelnek mert diploma, akkor meg nekem is jár az emelés.
Nem így korrekt?
"ehet hogy ő átkerül majd más munkakörbe ahol fogja tudni alkalmazni a megszerzett tudását "
Nehezen tudok egy autóalkatrész nagykerben olyan pozit elképzelni ahol egy szocped (!!!) BA diplomát kamatoztatni tud....
Oké az én diplomám se használható helyben semmire, oké emiatt nem emelnek, de ez esetben totál inkorrekt hogy másnak meg igen.
Ez már csak ürügy az emelésre. Mint a főnökség köreibe tartozó ember, aki itt van és még nyelvpótlékot is kap(!!!) úgy hogy senki más nem kap rajta kívül, noha alap az angol használata. Hát ha egy angol középfokért nyelvpótlék jár, akkor az én angol felsőfokomért ki jár? Mert egy fillért se kapok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!