Érdemes a fizetésemet a mindenkori minimálbérhez mérni mint mérce?
HR-es előadáson hallottam hogy a bérünk jó mércéje a minimálbér. A lehető legkisebb bér államilag szabott évről évre nő, tökéletes mérce.
Nézzük meg (mondja a HR szakértő) hogy a minimál hányszorosát keressük és ezt nézzük meg időről időre újra. Az a jó ha a szorzó növekszik. Pályakezdőként minimál 1,5x (pl) később már 1,8x 2x stb.
Nem értem ennek értelme mi lenne?
Mit árul ez el?
Mert ha én megnézem évekkel ezelőtt (5 pl) ez a szorzó 1,9x volt, most csak 1,3x.
Az ok evidens: mert a minimál nő, az én bérem nem, így a szorzó csökken.
Evidens.
Nem értem mi értelme van ennek a méricskélésnek?
"Nem értem mi értelme van ennek a méricskélésnek?"
Akkor ne méricskélj, senki nem kényszerít rá.
Gondolom pont ez lenne az értelme, hogy a te béred is emelkedett e vajon annyival, mint a minimálbér!
Mert most gyakorlatilag többet keresel, mint a minimál, viszont mégis kevesebbet. Hiszen az állam évente emel x százalékot, a te béred meg nem növekszik. 1-2 év és te is minimálbért fogsz keresni.
Szerintem ez csak egy mérce, amivel ellenőrizheted, hogy a fizetésed is egy minimál ütemben emelkedik
"Nem értem mi értelme van ennek a méricskélésnek?"
Pl. megmutatja, mennyit ér a munkád (és te is, mint munkavállaló) a munkaerőpiacon egy minimálbéreshez képest.
Képzett szakemberek nem pár százaléknyi emelést kapnak néhány évente, hanem aktívan keresnek a tudásuknak megfelelő, egyre magasabb pozíciókat, nagyságrendekkel magasabb fizetésért (természetesen a versenyszféráról van szó).
„ nagyságrendekkel magasabb fizetésért (természetesen a versenyszféráról van szó).“
Mutass már nekem olyan szakembert (vagy bárkit) aki NAGYSÁGrenddel nagyobb fizetést kap.
De mielőtt leégetnéd magad nézz már utána a nagyságrend jelentésének....
Mert az ha valaki duplázza akár triplázza a bérét, az még mindig nagyon - nagyon messze van akár az EGY nagyságrendtől is pláne a nagyságrendEKtől (többes számban...)
Ált isk. 5. osztály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!