Kiknek lehet elmondani mennyit keres az ember? Nincs még ezzel tapasztalatom. 20/F
Kijöttem nyárra Angliába dolgozni fizikai munkát és úgy néz ki meg tudok keresni 8 hét munkával olyan 1,6-1,8 millió forintot, amiből a költségek levonása után (repjegy oda-vissza, kaja, szállás) marad majd tisztán kb 1,4-1,5 millió amit hazavihetek. Meg mondták, hogy igazából minden nyáron kijöhetek amíg akarok. Egyetem mellett ez így hatalmas lehetőség gyűjtögetni a következő néhány évben. Mondták, hogy a Brexit se szól bele, mert nyári idénymunkások ezután is jöhetnek-mehetnek bármikor, meg itt is van olyan magyar kollégám, aki már szintén kijár vagy 5 éve.
Na de az a kérdésem, hogy ezt kinek mondhatom el úgy, hogy ne éljenek vele vissza, ne ébresszen irigységet, ne akarjanak kölcsönkérni, stb? Azért is kérdezem, mert régen eléggé kicsi baráti köröm volt, gimiben kb csak volt 3 legjobb barátom, akiket már ismerek 5-6 éve és ennyi. Nekik elmondtam a dolgokat, meg persze a szűk családnak. Viszont most az egyetemen elég sok új barátom, haverom, ismerősöm lett, akikkel legalább heti szinten tartom a kapcsolatot. Itt már túl sok lenne ezt elmondani pár embernek, akikben megbízom? A felnőtt életre előre is kérdezem igazából ezt a dolgot, hogy hogy működik, de speciálisan az én esetemre is örülnék ha válaszolnátok.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!