Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyártósori gyári munkával...

Gyártósori gyári munkával tényleg elérhető a havi 450 ezres nettó kereset vagy ez csak kitaláció?

Figyelt kérdés
Van olyan gyár itthon amelyik kifizet ennyit egy érettségizett dolgozónak 3 műszak 8 órára? Audi ilyen lehet?
2020. júl. 11. 14:35
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
#19 áhh kösz nem, családommal is foglalkozni akarok.
2020. júl. 12. 11:28
 22/54 anonim ***** válasza:
#21 sehol nem írtam, hogy a nagy pénznek nincs ára. De hogy szelídebbet írjak, aki minden este hazamegy sofőr, az is nettó 20-at kap naponta.
2020. júl. 12. 11:31
 23/54 anonim ***** válasza:
63%

#18 tehát az mondod hogy pl egy Computer Science Engineer diploma szart se ér (amivel lehet 500.000 fölött is keresni amúgy) és egy luzer aki ilyenekre parazolja az idejét?

Nekem inkább csak indulat és gyűlölködés jön le az érvelésedből, nem pedig józan ész. Csak gondolj bele ha ilyen könnyű lenne ennyit keresni szakképzettség nélkül akkor miért van ennyi szegény ember, aki havonta örül hogy a rezsit ki tudja fizetni?

Valóban van néhány talpra esett ember aki tud boldogulni papír nélkül is (tisztességes módon!) , de ez nagyon nagyon kevés ember, szóval semmi érteleme általánosítanod azt hogy a diploma sz@rt se ér. Mert én azt mondom jobb 500.000 Ft-ot keresni havonta úgy hogy napi 8 órát dolgozol egy klímás irodában, mint 500 műszakban egy gyárban, napi 12-14 órában, aminek következtében a családodra 0 perced marad.

2020. júl. 12. 11:41
 24/54 A kérdező kommentje:
Kinek mi. Én például nem tudnám elképzelni azt, hogy egy klímás irodában 8 órán keresztül döglök egy széken a számítógép előtt, meresztem a seggem és kockulok még akkor sem, ha havi 2 milliót fizetnek. Nekem a fizikai munka jobban bejön, mint a szellemi. Meg aztán ott vannak a tanárok akik diplomával a nettó 200-at sem keresik meg. Őket kérdezd meg erről mit ér a diploma. Köszi.
2020. júl. 12. 11:47
 25/54 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon durva, hogy Magyaroszágon lenézik a szellemi munkásokat, az informatikusokat pedig különösen. Nekem van is egy elméletem, hogy a magas fizetésekben ez is benne van, negatív presztízst jelent számítástechnikával foglalkozni.

Írom ezt úgy, hogy 10 éve vagyok a szakmámban és a bruttóm 1.4M havonta (Budapest, multi).

Amikor az embernek családja van, akkor nagyon nem mindegy, hogy mennyit keres és milyen körülmények között.

2020. júl. 12. 12:10
 26/54 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem lenézés, hanem irigység. A kérdezőnek meg nem "jobban bejön" a fizikai munka, hanem a szellemire nem alkalmas.
2020. júl. 12. 12:33
 27/54 A kérdező kommentje:
Szellemire nem vagyok alkalmas a fentebb leírtak szerint. De ezt nem is bánom, ezerszer a fizikai munka. A fizikai munka vitte előbbre a világot mindig is és nem az aktatologatás meg a programozás. A szellemi munka csak a lusta embereknek való.
2020. júl. 12. 12:42
 28/54 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, mennyire ostoba vagy.
2020. júl. 12. 13:11
 29/54 anonim ***** válasza:
94%

"A fizikai munka vitte előbbre a világot mindig is [...]."

Igen, igazad van. A szorgos, dolgozó emberek képesek fizikai erejükkel sok-sok hektár földet beszántani, aratni, trágyázni.

A lusta mérnökök meg gépeket építenek.

2020. júl. 12. 13:12
 30/54 anonim ***** válasza:
#27. Jah, bizonyára csak a jó kis munkás embereknek köszönhető, hogy most itt vitaztunk egy weboldalon. Az okostelefonokat is a jó munkásembereknek köszönhetjük csak, a mérnökök bujjanak el inkább. Jaaj.. Én feladom, hagyjuk élni az ő kis világában.
2020. júl. 12. 13:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!