Gyártósori gyári munkával tényleg elérhető a havi 450 ezres nettó kereset vagy ez csak kitaláció?
Figyelt kérdés
Van olyan gyár itthon amelyik kifizet ennyit egy érettségizett dolgozónak 3 műszak 8 órára? Audi ilyen lehet?2020. júl. 11. 14:35
11/54 anonim válasza:
Ha kidolgozod a beled persze. De ez ilyen felsőhatár, nyugi. :)
13/54 anonim válasza:
Ha nincs 3 gyereked akkor nettó 300 ezer a plafon, viszont cserébe a beled kidolgozod, több müszak és túlóra maxon
14/54 anonim válasza:
Ki mondta, hogy csak diplomával lehet jól keresni? Vannak munkák ahol nem ritka a 7-800 nettó sem akár érettségi nélkül is.
15/54 anonim válasza:
#14 jelentkeznék ilyen szakmára. Küldhetek CV-t?
16/54 anonim válasza:
15ös
Erre nem fog válaszolni mert kamu
17/54 anonim válasza:
Tudom hogy kamu és hülyének néz minket, de az ért a remény hal meg utoljára.
Amúgy nem is értem hogy ebben az országban miért van szegénység ha semmi papír nélkül is félmillió forintot is lehet keresni. Áhh mekkora luzer vagyok a diplomammal. Minek tanultam... Jaj... Mekkora trauma... Jaj... Jaaaaaaaaaaj.... Jaaaaaaaaaaaj
XDDD
18/54 A kérdező kommentje:
Diploma sz@rt sem ér, ha valaki anélkül is megkeresi a félmilliót az tény.
2020. júl. 12. 11:18
19/54 anonim válasza:
#16 miért lenne kamu?
#15 kamionsofőrként az ehavi fizetésem 700++. Ja igen és nettóban természetesen. Igaz a munkaidő nem 8-26-ig tart, sőt a heti munkaidő sem 40 óra, viszont megfizetik.
#14 voltam
20/54 anonim válasza:
> Diploma sz@rt sem ér, ha valaki anélkül is megkeresi a félmilliót az tény.
Ha egy országban diploma nélkül félmilliót lehet keresni, akkor diplomával pedig egy milliót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!