Ki megy el iskolaőrnek problémás településre bruttó 220-ért?
KIszivárgott a „nagy terv“, az iskolaőrök bérezése bruttó 220 lesz.
és ezért testi szellemi alkalmasság tanfolyam nevelői vagy katonai múlt szükséges és elvárt. Hogy aztán mehessen az őr egy dakota iskolába agyonveretni saját magát a „kis családdal“.
?????
KI megy el ennyiért ilyen melóra? Én mint hivatásos katona (volt hivatásos) azt mondom erre hogy 6-700 bruttó alatt csak röhögni tudok ezen.
Ki védi meg majd az őrt, ha kivágta Lakatos R-t a suliból attól hogy a kis család megvárja és elbeszélgessen vele?
"Egy vidéki kis faluban a br 220 jó fizetésnek számít egy biztiboynak."
És ha kiskést kap a bordái közé egy munkanapja után mire lesz elég a bruttó 220?
Azért a cigány gyerekek sem késelnek minden nap tanárokat vagy portálokat, valószínűleg az őröket sem fogják...
Lesz évi 1-2 durvább eset, amikor vagy jól jön az iskolaőr, vagy nem.
De amúgy valóban olyan lesz mint egy portás, ez esetben gumibottal... De az ideje 90% százalékában csak figyelnie kell majd, mást nem.
"Összes tanár átmegy. Ugyanannyi pénz, tizedannyi munka."
Én biztosan nem és szerintem jóóó pár kolléga se fog átmenni.
"Összes tanár átmegy. Ugyanannyi pénz, tizedannyi munka."
egyetlen tanár sem lesz aki ezt vállalná nem ugyanannyiért de 2x annyiért se.
Mint ahogy akármely tanár elmehetne betanított melóra gyárba 2x annyiért mint amit tanárként kap-és elmegy? Nem.
"' Eddig sem nagyon lehetett hallani késelésről, "
Madárkám te téli álmot aludtál az elmúlt időben vagy a Marson laktál vagy kómában voltál???
Nem lehetett hallani késelésről?? ne mondd senkinek de az egész iskolaőrség ötletét egy késelés adta!!
Hol élsz te??? Süket és vak vagy?
Szia, Bazsi!
Nálatok az alapítványi iskolában is lesz iskolaőr?
Madarkam, 8 eve erettsegiztem, olyan szakkozepbe jartam aminek volt szakiskola resze, gondolhatod, hogy mennyi C tipusu gyerek volt. Volt osztalytarsam aki elment oda tanitani mernok kent mondta, hogy azert mondott fel, mert felt, hogy megverik, ettol meg nem tortent ilyen eset, ugyhogy erre pontot is tennek. Legalabb ezzel az orseggel is megelozhetobb lesz a dolog, mint ami Amerikaban megy schoolshoptung cimszo alatt. Na az borzalmas es ott nem a dzsipok meg a latinak az elkovetok, hanem igen is “ertelmisegi” csaladbol szarmazo feher gyerekek.
Nem hiszem, hogy tul sok feladata lenne egy iskolaornek, ha csak 1 orabol 10-15 percet kell dolgoznia, mert a maradek 45 perc az tanira ahol a gyerekek az oran vannak. Hidd el, ezek utan meg megfelemlitve is lennenek es nem fognak nekimenni a gyerekek az ornek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!