Csinálnátok ezt bruttó 180ezerért?
Figyelt kérdés
Egy gyárból hívtak, ajánlottak munkát, hogy összeszerelői munka lenne, gépet pakolni,válogatni,ellenőrizni stb kellene, 3 műszak,bruttó 180ezret mondtak. Ez mégérné szerintetek?2020. jún. 24. 14:27
2/24 anonim válasza:
Ha nincsen semmi más lehetőség, akkor csinálnám, mivel a semmiből előrelépni nem lehet.
3/24 anonim válasza:
M8hez képest?
Ha most van egy jó állásod dupla ennyiért, akkor nyilván nem éri meg!
De ha 2-3 éve munkanélkúli vagy, és a havi 22ezer segély a bevételed, akkor nagyon is megéri.
4/24 anonim válasza:
Ez a munkák legalja. Dolgoztam ilyen helyen, szórakozásból szekálták egymást halálra az ott dolgozó kiégett szerencsétlenek. HÁrom hónapig bírtam, de abban bőven volt táppénz is. Mikor már úgy mentem oda, hogy remegtem az idegtől, reggel a "csarnok" helyett az iroda felé vettem az irányt, és azonnal kértem a papírjaimat. Ha tényleg nincs más, akkor csináld, de ahogy van más lehetőséged azonnal, de azonnal menekülj onnan.
Ez a legőszintébb és segítségnek szánt véleményem.
5/24 anonim válasza:
Elég nevetséges összeg 3 műszakra. Én nem vállalnám el, csak ha nagyon régóta keresnék munkát és nem találnék mást.
6/24 anonim válasza:
Csak dobbantónak vállalnám, amíg nincs jobb.
7/24 anonim válasza:
Olyan hülye kérdés... Minden relatív, de a 3-as leírta a lényeget. Valamint az sem mindegy, hogy meló végén négykézláb mászol be az ágyba, vagy fitten (munkaintenzitás).
8/24 A kérdező kommentje:
Túlóráról is kérdeztem a hölgyet, azt mondta, hogy van túlóra lehetőség is,kötelező is, de most a helyzet miatt nincs, de ha beindul újra minden akkor van. A szombatokat 100%ra fizetnék a vasárnapokat 150%.
2020. jún. 24. 14:37
9/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok munkanélküli amúgy,egy drogériában dolgozom jelenleg
2020. jún. 24. 14:38
10/24 anonim válasza:
A 180 szerintem csak alap lehet. Pótlékokkal lesz 250. De még az is kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!