Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csinálnátok ezt bruttó 180ezer...

Csinálnátok ezt bruttó 180ezerért?

Figyelt kérdés
Egy gyárból hívtak, ajánlottak munkát, hogy összeszerelői munka lenne, gépet pakolni,válogatni,ellenőrizni stb kellene, 3 műszak,bruttó 180ezret mondtak. Ez mégérné szerintetek?
2020. jún. 24. 14:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem inkább a drogéria!

A 3 műszak, az éjszakai munkavégzés totál kikészít és baromi egészségtelen - bruttó 180 meg kva kevés egy elcseszett életért.

2020. jún. 24. 14:42
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondold át, hogy a jelenlegi munkádhoz képest milyen lenne a másik.

Anyagilag jobb?

Szabadidő tekintetében jobb?

Kevesebbet kell utazni miatta?

Leterheltség szempontjából kedvezőbb?

Szakmai fejlődésre, előrelépésre jobb lehetőségeket biztosít?

Hosszabb távon stabilabb?

A jelenlegi helyed mennyire stabil?

Több lehetőség van cégen belül előrelépésre?

A te képességeidhez jobban passzol?

Jobb a juttatási csomag?

A jövőbeli terveidhez jobban passzol?

Közelebb visz a céljaidhoz?

2020. jún. 24. 14:43
 13/24 A kérdező kommentje:
Van ott ismerősöm, de ő valami meot mondott, hogy ő annak a tagja,azt mondta, hogy az operátorok kevesebbet keresnek,mint ők, 180 a bruttó, mondta rájönnek a pótlékok és úgy kapnak olyan 170-180 ezer ft körül túlóra nélkül. Azt tanácsolta inkább maradjak a seggemen ahol vagyok,könnyű a munka,de kevés a pénzt. Gondoltam itt megkérdezlek titeket, mert nekem gyári viszonylatban nincs semilyen tapasztalatom, nem voltam még soha olyan helyen, hogy mi mennyi mi jó mi nem...
2020. jún. 24. 14:58
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Drogériában még nem dolgoztam, de gyárnál gyakorlatilag bármi jobb. Maradj a jelenlegi helyeden, azt javaslom.
2020. jún. 24. 15:34
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős. Szar munka, szar bérért.
2020. jún. 24. 15:50
 16/24 anonim ***** válasza:
Három müszakot minumum három millió nettóért válalnék. Azt is max pár hónapra, mert ez az összevissza alvás-ébredés heti váltással tönkreteszi az embert.
2020. jún. 24. 17:26
 17/24 anonim válasza:
6 éve 3 műszakban dolgozom. Nem jó,mert nem az! De inkább ez 180-190 ezerért mint egy olyan helyen ahol lof...z nem kapok! Sajnos a mai világban fontos a pénz és nem mindegy hogy több tizezrekkel többet vagy kevesebbet kap az ember. De ha az eddigi fizudból megvoltál semmiképpen se válts! :)
2020. jún. 24. 19:04
 18/24 anonim ***** válasza:

A lakbér + rezsi 60-70 ezer.

BKV bérlet 10 ezer

Kaja alsó hangon 40-50 ezer

Telefonszámla 6-10 ezer

Tisztítószer, szappan, vécépapír, tampon 5 ezer

Ha elszakad a cipőm, vagy a ruhám, az 6-8 ezer

Havonta egyszer meglátogatom a szüleimet, a vonatjegy 8 ezer.

Tehát 160 nettó az, amiből épp, hogy egy alapvetően emberhez méltó éleett tudok élni. Egy filmet nem láttam, egy sört nem ittam, de nem éhezem és tiszta, jó állapotú ruhában járok, tömegközlekedéssel. Azaz bruttó 240 ezer forint alatt nem megyek sehová.

2020. jún. 24. 19:20
 19/24 anonim ***** válasza:

Bruttó 242-t kaptam előző munkakörömben, nettó 185, +ha voltak délutánjaim, akkor majdnem 200 megvolt. Lehet mondani, hogy sok, meg minden, de nekem ahhoz elég, hogy elvegetáljak belőle. Költségeimet le nem írom, de legyen elég annyi, hogy nagy darab vagyok, kell a kaja. Nem vagyok egy Fekete Laci, de van étvágyam, és változatosan eszem, nem konzerveken élek, így vannak költségek, aztán hobbiként videojátékozom többnyire, tehát videojátékokra költök néhány havonta, bár így is van, hogy akár több évet várok 1-1 címre, mire komolyan leakciózásra kerülnek, aztán idővel az elektronikai cuccokra, ruhákra, mindenre gyűjteni kellett. Lakni kell valahol, élni kell valamiből, félre is kell tenni, szóval már nem olyan sok az a br. 242. Az előző (19:20-as) nagyon jól mondja, hogy nem lehet az alá menni ilyen költségek mellett.

Remélhetőleg bekerülök oda, ahova jelentkeztem korábban, és ott szeptembertől akár br. 260-at is megkereshetek, 2 műszakban. Nem mindegy, hol dolgozik az ember.

2020. jún. 24. 19:31
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Na én pont ilyen fizuk miatt jöttem Ausztriába szart pucolni heti 40 órában 400 ezer+ fizetésért. Biztos nem dolgoznék annyicska pénzért. Otthon tanár voltam egyébként, de nem volt meg 180 sem.
2020. jún. 24. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!