Ki megy el iskolaőrnek problémás településre bruttó 220-ért?
KIszivárgott a „nagy terv“, az iskolaőrök bérezése bruttó 220 lesz.
és ezért testi szellemi alkalmasság tanfolyam nevelői vagy katonai múlt szükséges és elvárt. Hogy aztán mehessen az őr egy dakota iskolába agyonveretni saját magát a „kis családdal“.
?????
KI megy el ennyiért ilyen melóra? Én mint hivatásos katona (volt hivatásos) azt mondom erre hogy 6-700 bruttó alatt csak röhögni tudok ezen.
Ki védi meg majd az őrt, ha kivágta Lakatos R-t a suliból attól hogy a kis család megvárja és elbeszélgessen vele?
Én sem mennék, én is hivatásos voltam. De gondolom azok, akik ezen a problémás területeken laknak és nincs más munka.
Bár ha minőséget akarnak elvárni, aki érti is a gyerekek nyelvét, le tudja csendesíteni őket, elég intelligens ahhoz, hogy megoldja békességben a dolgot, azt meg is kellene fizetni. De hát a tanárok sincsenek, meg mások sem, ezért ebben talán nincs is semmi meglepő.
"De gondolom azok, akik ezen a problémás területeken laknak és nincs más munka."
ez csak az első tömeges verekedésig lesz érv, utána már nem.
A végzettségének meg nem sok köze van a fizuhoz, mármint a végzettség szintjének.
Osztatlan diplomás építészmérnökök, örülnek ha kapnak munkát 180 nettóért.
Diplomás ápolók 200 nettó körül kapnak, ezért a pénzért napi 10 órát sz.rban tapicskolnak, öregeket emelnek és fűrdetnek, stb.
Vagy éppen a sűrgősségin segédkeznek.
"z olyasmi meló lesz mint a portási meló"
nagyon nem olyan lesz. Felszerelés (nem hasból írom) gumibot, paprikaspray bilincs.
Na most nem tudom mit szól majd a bruttó 220-as őr, ha épp őt szórja szemen paprikaspray-vel egy bosszús diák....
"Diplomás ápolók 200 nettó körül kapnak, ezért a pénzért napi 10 órát sz.rban tapicskolnak, öregeket emelnek és fűrdetnek, stb."
Csak őket nem várja a "kis család" hazafele menet lincselésre készen
Akinek nagyon kell a munka vagy "csak úgy" szeretne iskolaőrnek elmenni,az fog jelentkezni iskolaőrnek.
Egyébként szerintem először a tanárok fizetését kéne megemelni,nem az őrökét.
Egyébként nagyon idiótán nézne ki,ha az őrök jobb fizetést kapnának,mint a tanárok.
A tanárok állítják össze az anyagot,amit majd ők adnak le,aztán dolgozatokat javítanak,programokat szerveznek stb.
Ezzel szembe mit fognak csinálni az őrök?
Félreértés ne essék,nem az őrök munkáját akarom lebecsülni.
Egy vidéki kis faluban a br 220 jó fizetésnek számít egy biztiboynak.
Problémás iskolában egy szem iskolaőr nem hiszem, hogy meg tudja oldani a problémákat.
csatlakozom a 9-eshez, plusz: ez egy rendes alkalmazotti állás (nyugdíjas állás, ahogy mondják...), bejelentve, fixre.
És nem al-al-alvállalkozója valakinek, fillérekért, bizonytalan beosztással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!