Netpincér biciklisfutárként havonta mennyit lehet keresni?
Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 17:15
11/11 anonim válasza:
#6: 450-900 között van a címpénz, ebbena táblázatban az órabér sokkal alacsonyabb, mint ami a főoldalon van, meg amivel hirdetnek, szóval azt nem tudom, melyik lehet az igaz. De 2550 ft-os órabérrel hirdetik.
Amikor a Wolt-ról olvasgattam, ott valaki saját tapasztalatból azt írta, hogy óránként átlagosan 3 címe szokott lenni. És a Netpincér azért népszerűbb a Woltnál, szóval valószínűleg itt is megvan a 3.
Majd én is ezt szeretném csinálni (csak autóval), ezért olvastam róla ennyit. Jelenleg étteremben dolgozom, és hozzánk is szoktak jönni Netpincéresek is és Woltosok is, és elég sokan vannak... Sőt, előfordul, hogy egy órán belül többször is találkozok ugyanazzal a futárral.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!