Netpincér biciklisfutárként havonta mennyit lehet keresni?
Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 17:15
1/11 anonim válasza:
Nekem ilyen nettó 600-800 közt mondták. Egyik ismerősöm aki havi 3 nap csinálja egy héten elmondása szerint a kocsibérlés után is simán megvan neki a nettó 300.
2/11 anonim válasza:
Hülyeség. Ha napi 10-12 órát lehúzol, akkor összejöhet a havi 300, amiből Katát meg mindent kell még fizetni.
4/11 anonim válasza:
Szerintem napi nettó 10 ezer reális lehet. Haver annyit kapott.
5/11 A kérdező kommentje:
Azért ez a nettó 6-800 egy kicsit meredek lenne. Ha ennyit lehetne rajta keresni, mindenki ezt csinálná...
2020. júl. 5. 20:39
6/11 anonim válasza:
Kiszállításonként 500at kapnak, meg kb 500ft órabért. Óránként kettőnél több nem nagyon jut, általában csak egy.
7/11 anonim válasza:
Egyes eleve autóbérlésről beszél egy biciklifutáros kérdésnél, szóval biztos képben van...
8/11 anonim válasza:
#7 Autóbérlést írtam mivel az ismerősöm nem biciklivel jár és olyat meg nem akartam írni amiről fogalmam sincs. Biciklinél még az autóhasználati díj sincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!