Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha hazaköltöznék Budapestre...

Ha hazaköltöznék Budapestre Ausztriából, elvégzett BA gazdasági diplomával, milyen karrierlehetőségre számíthatnék?

Figyelt kérdés

4 éve élek kint, most szereztem meg a diplomám, az egész képzést angolul végeztem. A hazaköltözés elsődleges oka, hogy nem érzek elég motivációt arra, hogy felsőfokon megtanuljak németül, angol munkalehetőség pedig nem túl sok van ilyen területen.

Az otthoni helyzettel nem igazán vagyok tisztában, milyenek most a lehetőségek, osztrák gazdasági diplomával, felsőfokú angol nyelvtudással és fél éves gyakornoki tapasztalattal szerintetek mire számíthatnék?

2020. jún. 28. 11:30
1 2
 11/12 anonim válasza:
Utolsó! Milyen multinál dolgozol az osztrákoknál, milyen beosztásban, ha szabad kérdeznem?
2020. jún. 30. 10:09
 12/12 anonim ***** válasza:
@11: Autóipari multi, gépészmérnök, 3 év szakmai tapasztalattal.
2020. jún. 30. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!