Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik munkagép kezelő jogosít...

Melyik munkagép kezelő jogosítvány ér a legtöbbet melyikkel könnyű elhelyezkedni és jól keresni?

Figyelt kérdés
Targonca vezető vagyok már 3 éve ez úgy néz ki bevált nekem de szeretnék biztosabb lábakon álni gondolkodom érdemes e leraknom a foldmunkagep kezeloit vagy darukezelo jogsit esetleg magas emelesu targira a jogsit szerintetek melyikel megyek legtobbre?

2020. jún. 28. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Bármelyikkel, attól függ hol és milyen helyen tudnád még elképzelni magad munkában.

Ha egy fix helyre (fizikailag), akarsz bejárni fix műszakban, akkor nyilván targonca, ha nem okoz gondot a koszos, és megterhelő munkakörnyezet, valamint a bizonytalanabb munkarend és a több utazás, akkor földmunkagép. Neked kell tudni melyik fekszik jobban. De szerintem aki szeret egy "kényelmes" raktárban dolgozni, az nem nagyon fog elmenni földmunkázni már.

2020. jún. 28. 11:04
 2/6 A kérdező kommentje:
És kereseti lehetőség foldmunkagep kb mennyi? Gondolom jobban fizet mint a tárgyi?
2020. jún. 28. 11:14
 3/6 A kérdező kommentje:
"Targi"
2020. jún. 28. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
A pontos béreket nem tudom, de nyilván jobb, mint egy raktáros. De ugye ott vannak az árnyoldalak, amiket be kell kalkulálni mindenképpen. Ezen a területen a pénz önmagában nem lehet döntő.
2020. jún. 28. 12:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Én se raktárban targizom ahol vagyok olyan 200 250 körül kapok kézhez ha most foldmunkagepeskent 350 meglenne akor nem gondolkodnak de még talán 300 nal se
2020. jún. 28. 12:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát akkor nézegess hirdetéseket, ha egyáltalán találsz, nem pedig kihalásos, ajánlásos alapon vesznek fel.

+50.000-ért nem biztos, hogy váltanék, a nehezebb körülmények el is visznek ennyi plusz pénzt szinte biztosan

2020. jún. 28. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!