Alapszak, technikusival kiegészítve, jogosítvány: elhelyezkedés?
Környezetmérnök alapszak (sajnos több, mint egy éve elvégezve), munkavédelmi technikusi, angol nyelv kommunikációs szint, B-kategóriájú jogosítvány (valamennyi vezetési gyakorlat is lesz hozzá), felhasználói szintű Microsoft Office-ismeret, SAP-CRM modul ismerete (egy kicsit).
Terveim: EHS mérnök, környezetvédelem vagy munkavédelem területe önmagában. Nagyon érdekelnek a terepre menős, méricskélős munkák, szívesebben járkálnék, mint ülnék egy irodában.
Szerintetek van esélyem?
Nem, nem értem őszintén.
Ehs is van.
Auditálós, helyszínen mérős munka is van.
Ha az ember több lábon áll, az jó.
Első, vannak ilyen állások bizony és nem fizetnek rosszul!: )
Ahol én dolgoztam, egy multinál az EHS vezető megkeresett nettó 600 ezret, persze már a 40-es évei táján járt, sok év tapasztalattal a háta mögött.
Amiket leírtál munkakörök léteznek, szerintem keresgélj álláshirdető portálokon.
A rossz hírem az, hogy nagyon ritka az olyan munka, ahol terepre kell kimenni és méricskélni, sajnos a gyakorlatban a szellemi és a "fizikai" (terepre járkálós) munkát nem ugyanazok végzik.
Arra akarok kilyukadni, hogy tuti vannak ilyen munkák, de ha te itt kérdezgeted a gyk-n, meg húzod az időt mindenféle értéktelen technikusikkal, nekem nem az jön le belőle, hogy olyan túl jó esélyeket adnál magadnak.
Nézz szét az állásportálokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!