Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem kell Magyarországon...

Miért nem kell Magyarországon a pályakezdő?

Figyelt kérdés
Fiatal pályakezdő vagyok. Versenyképes szakmával (nem vagyok töltelékszakos egyetemista), idegennyelv tudással, viszonylag közel lakok a városhoz, jogosítványom van és saját autóm is (ezeket még diákmelós pénzekből spóroltam össze). Nem kellek senkinek, a cégek nem jeleznek vissza. Volt olyan telefonos "megbeszélésem" is ahol miután kiderült, hogy pályakezdő vagyok kiröhögtek. Sok helyen hirdetik "pályakezdőket alkalmazunk" sőt van ahol még tanfolyamot is állnának (legalábbis ezt hirdetik) és mégsem vesznek fel, nem jeleznek vissza. Jelenleg kb 40-50 cégnél tartok, de semmi.

2020. jún. 20. 19:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
31%
#9: Mérnöki pozíciókról beszélve pl. többen voltak úgy nálunk is akik felszedték ezt a 2-3 év tapasztalatot, majd dobbantottak külföldre. Mire komoly munkát lehetett volna rájuk bízni leléptek. És nem a pénzen múlott, megvolt a konkrét terv, ígérhetett a cég bármit, szilárd elhatározás volt, hogy mennek. Nekem is volt ilyen gyakornokom is. Legjobb alapanyag lett volna a csaj több év távlatában is. Nagyon szorgalmasan dolgozott, persze tervez hosszú távra is. Amikor meg meglett a diploma közölte, hogy ő márpedig megy külföldre. Jól néz ki az önéletrajzban a releváns autóipari tapasztalat.
2020. jún. 21. 22:04
 12/12 anonim ***** válasza:
55%
Es ha 35 eves palyakezdo?
2020. jún. 23. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!